Bebek İkinci El NUK e-MOTION elektrikli göğüs pompası

rozii

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
498
9
$Oyuncak_1094727.jpg Sadece deneme amaçlı bir kez kullandım,çalışmayı düşündüğüm için almıştım ancak vazgeçtim.Dolayısıyla paketinden çıkardım, denedim, bu arada çekiş gücü süper kullanımı çok rahat,ama benim bebeğim hep yanımda olduğu için kullanmama gerek kalmadı.Özellikle çalışanlar bebeğinden ayrı kalmak zorunda kalanlar için mutlaka gerekli bir ürün.Ben 150 tlye almıştım.Fiyatını 100 tl düşündüm çünkü neredeyse sıfır kullanılmadı.Yanında milkway süt saklama poşetlerini hediye vereceğim.Kutusu hiç açılmadı.İlgilenenlerle görüşebiliriz.

Eklentiler

• $cce91da009478107d54c7924d9be6cf5.png
    $cce91da009478107d54c7924d9be6cf5.png
    75,3 KB · Görüntüleme: 414
Son düzenleme:
Nuk biberon ve hiç kullanılmamış paketli emzik başlığıda hediye ediyorum.

merabalar benim de böyle bir pompaya çok ihtiyacım var. kargo ücreti bizden mi?

Canım pompanın yanında senin ihtiyacın olacak iki sıfır üründe var biliyorsun.Süt saklama poşetleri ve nuk açılmamış biberon yedek başlığı.Zaten bu ikisinin fiyatı 25 lira.Düşündüğünde senin için çok karlı bir alışveriş olcak.Pompa zaten hiç kullanılmadı,Denedim ama bebeğimden ayrılmadım, gerek olmadı.Süper bir ürün,emiş gücü falan mükemmel.Tertemiz ürünler alacaksın bu fiyata.Ama şöyle yapalım bebeğine ufacık bir iyiliğim dokunursa çok sevinirim.Benimde iki miniğim var,kıyamam bebişlere,Kargo benden olsun o zaman.

Canım pompanın yanında senin ihtiyacın olacak iki sıfır üründe var biliyorsun.Süt saklama poşetleri ve nuk açılmamış biberon yedek başlığı.Zaten bu ikisinin fiyatı 25 lira.Düşündüğünde senin için çok karlı bir alışveriş olcak.Pompa zaten hiç kullanılmadı,Denedim ama bebeğimden ayrılmadım, gerek olmadı.Süper bir ürün,emiş gücü falan mükemmel.Tertemiz ürünler alacaksın bu fiyata.Ama şöyle yapalım bebeğine ufacık bir iyiliğim dokunursa çok sevinirim.Benimde iki miniğim var,kıyamam bebişlere,Kargo benden olsun o zaman.

kusura bakmazsanız bi ricada bulunacağım sizden.bu pompayı 50 liradan yapamıyor muyuz?gerçekten çok ihtiyacı olan biri alacak kendisi ablam 3 tane de çocuğu var.bilirsiniz siz hangisinin kıyafetine hangi ihtiyacına nasıl yetişeceğini bilemiyor.şimdi de oğlu emmiyor.sadece kaşıkla içmek istiyor.ALLAH rızası için yardımcı olursanız çook mminnettar kalır bir ömür evlatlarınızın ve sizin duacınız oluruz.selametle..

sertu pompa budur.Özelliklerini incelemek istersen link veriyorum.Asla pişman olmazsın.Ben deneme amaçlı kullandım çok rahat ve sütü sağlam çeken bir alet.Aynen bende çalışacağım için çok araştırıp almıştım, arkadaşlarımdan da kullanan vardı tavsiye üzerine aldım ancak çalışmaktan vazgeçince steril edip bunuda kaldırdım.Hatta kardeşime saklamayı düşünüyorduk ama o daha evlenmedi bile:))ev bebek mağazası gibi oldu.Çok kalabalığız

pille de çalışabiliyor olması güzelmiş, ben anlamıyorum açıkçası denemeden bi de tavsiyelere kulak vermeden anlaşılacak bişey değil..sütü boşaltıp bebişe hazır etsin de bi de biraz hızlı olması tercihimdir,çünkü çalışırken sağmak zorunda olucam,mail attım size..özelden yazamıyorum 50 msj daha yazmam lazımmış :)

X