Nuk adlı markayı duydunuz mu?

bende emziğini kullanıyorum damaklı kauçuk, oğlum bir tek onu aldı sayılır hala alışamamış durumda da :)))

burada cok bilinen bir marka benim kizimin biberonlari da nuk cok memnunum.kaliteli marka ...turkiye de de mi var?

yılların en kailteli bebe ürünleri yapan markası
şimdi birsürü marka çıktı tabi unutuldu benim iki oğlumda onun biberonu ve emzikleriyle büyümüştür

bende duydum ama kullanmadım
çünkü ne emzik ne biberon aldı oğlum
ucuz bi marka diye biliyorum sadece
yorumlara göre iyi bir markaymış demek:

bende duydum ama kullanmadım.geçen markette suluğunu gördüm çok hoşuma gitti..suluk kullanmayı düşünürsem onu alacağım

bende onun emziklerini ve biberonunu kullaniyorum aslinda biberonu tupperdan almak istiyordum geri vazgecmistim cünkü nukda bizim burda cok iyi bir marka baya kullanislida
nuk hakkinda biseymi olmuski sordunuz

biberon ve emziklerini almıştım bebeğim doğmadan evvel..emziği almadı hiç..biberonlarından ve
şu anda kullandığımız , damla akıtmaz suluğundan , çok memnunum..

ayrıca artı bir özellik olarak; bu markanın emzikleri ve biberonları, ortodontik , yani ; bebeklerin diş ve diş eti yapısına zarar vermeyecek şekilde dizayn edilmiş.. bu nedenden dolayı bu markayı tercih etmiştim özellikle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…