• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nüfusunda İslam yazıyor cenazesi kiliseden kalktı çünkü...

Sevgili cryptic sen istediğine inan tabii ki, kimse için de değişme. Benim yaptığım objektif bir yorum. Hıristiyanlığı seçtiğini söyleyen arkadaş kadınlar üzerinden yaklaşmış mevzuya, protestanlarda kadınlar erkeklerle birlikte kiliseye gider, ilahi söyler, kadının kıyafetine ya da erkeklerle olan sosyal ilişkilerine çok bir müdahale olmaz. Yani İslam'ı seçerek sen de hareketlerinde ya da giyim kuşamında bu şekilde davranıp bir esneklik yaratabilirsin ama İslami kurallara uygun davranmamış olursun, Hıristiyanlık'ta din sınırları dahilinde kalabiliyorsun.

hayır canım sadece kadınlara değil..bunu bir örnek olarak verdim daha çok nedenleri var uzatmak istemiyorum..sonuçta herkes memnun olduğu dinde kalsın..ben çok memnunun..herkes istediği gibi yaşamalı..kararımı verdim iyikide vermişim..sağlıcakla kalın kızlar..:KK36:

hayır canım sadece kadınlara değil..bunu bir örnek olarak verdim daha çok nedenleri var uzatmak istemiyorum..sonuçta herkes memnun olduğu dinde kalsın..ben çok memnunun..herkes istediği gibi yaşamalı..kararımı verdim iyikide vermişim..sağlıcakla kalın kızlar..:KK36:

Anladım senin demek istediğini, kadınlar üzerinden örnek verdiğin için ben de kadınlar üzerinden devam ettim anlamında söyledim. Evet herkes istediği gibi yaşasın benim de arzum bu yönde :)

diyanetin kararini kiniyorum.
insan esinin degil kendi vasiyeti uzerine gomulmeli.
bu bir hristiyan icin de budist icin de aynidir

Bu ülkede vasiyetlerin önemi var mı? Geçen intihar eden gencin isteğini kim umursadı?

Meral Okay vasiyet edildiği gibi yakıldı mı? Külleri çok sevdiği suya savruldu mu?

Ne demişti?

Bu ülkede ölü değil canlı yakmak serbest.

keşke vasiyet bıraksaymış nasıl gömülecegıne kendı karar verseymiş ama niceleri var müslüman mezarlığında belki de orda değiller

Hangi mezarliga gomuldugunun bir onemi yok sonucta bedenin hicbir onemi yok ama nerden kalkip kalkmayacaginin bir onemi var. Esi ve hristiyan cocuklari adamdan ayrilarmis ve musluman evlatlariyla yasiyormus ve adam da muslumanmis. Yanlış yapılmış bu konuda.

Hangi mezarliga gomuldugunun bir onemi yok sonucta bedenin hicbir onemi yok ama nerden kalkip kalkmayacaginin bir onemi var. Esi ve hristiyan cocuklari adamdan ayrilarmis ve musluman evlatlariyla yasiyormus ve adam da muslumanmis. Yanlış yapılmış bu konuda.
O konudaki hata diyanetin bence esine birakmislar tercih hakkini o da kendi dininde olmasini istemis

Back
X