• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nüfusta İsim Değiştirme

Ben yazdım yukarda merak ettiklerinizi sorabilirsniz

Ben yazdım yukarda merak ettiklerinizi sorabilirsniz
Aşağı yukari ne kadar maliyeti var. Bir de aileyle yüz göz olunuyor mu? Bir dee avukat vs gerekiyor mu? Yani ilk nereden nasil başladınız. Ben de düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum ne yazik ki

Aşağı yukari ne kadar maliyeti var. Bir de aileyle yüz göz olunuyor mu? Bir dee avukat vs gerekiyor mu? Yani ilk nereden nasil başladınız. Ben de düşünüyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum ne yazik ki
Ben değiştireli cok oldu benim zamanımda 400 lira ödemiştim ilk dilekçe yazıp başvuru yapmıştım sakın dilekçe yazanlara o kadar para verip yazdırma ben kendim yazmıştım bide reşitsen aileyle hiç işi olmuyo iki tanede şahit bulman lazım ama süreç 4 ay falan sürüyo sonra resmi Gazeteye ilan veriyosun en son ondan sonra iş bitiyo

Ben değiştireli cok oldu benim zamanımda 400 lira ödemiştim ilk dilekçe yazıp başvuru yapmıştım sakın dilekçe yazanlara o kadar para verip yazdırma ben kendim yazmıştım bide reşitsen aileyle hiç işi olmuyo iki tanede şahit bulman lazım ama süreç 4 ay falan sürüyo sonra resmi Gazeteye ilan veriyosun en son ondan sonra iş bitiyo
Iyi bari ben bunu yapayim bir an evvel de kurtulayım

Merhaba
Merhaba arkadaşlar sorunum isimle ilgili, hayatım boyunca isim konusunda sorun yaşadım, hayatım boyunca da yaşamam gerekmediğinden bir kararla isim değiştirmeye karar verdim. Sosyal yaşamda kullanmakla nüfüsta yazması konusunda sorunlarla karşılaşanlar oldu mu ne gibi sorunlar yaşadınız? Örneğin Diploma Ehliyet değişecek.. İsim değiştirenler isim değiştirdikten sonra ne gibi sorunlar yaşadınız? Teşekkür ederim.
Merheb adinizi değiştirdiniz mi acaba

Back
X