Nude ve başka şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Feray123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
11
3
Arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve benim şöyle bi olayım var .. Lise çağındayken ( seneler öncesi)tanıştığım birine göğüs fotoğrafımı atmıştım ve şu anki sevgilimden önceki sevgilime de (5 yıl önce) nude göndermiştim. Yüzüm yoktu tabi bunlarda. Keşke yapmasaydım fakat yapmışım ve şu an bu olaylar beni rahatsız ediyor. Olayların üzerinden seneler geçmesine rağmen ve önüme gelmemesine rağmen sanki bu fotoğraflar bi yerden cıkacak ve ben rezil olacakmışım gibi paranoyaklaştım gerçekten hiç iyi değilim. Özellikle eski sevgilim beni kendi terketmesine rağmen daha sonrasında yıllardır mesaj atıyor barışalım diye , takıntı yapmış belli, bu da beni fotoğraf açısından korkutuyor. Lütfen atmasaydın o zaman gibi yorumlar yapmayın, salaklık ve çocukluktan ibaret yaptıklarım, çok sinirliyim kendime.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ve sizin de benzer olaylar başınıza geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar nude? Sizin olduğunuz anlaşılacak ayrıntı var mı ? Ben, dövme falan ?
Ne kadar nude? Sizin olduğunuz anlaşılacak ayrıntı var mı ? Ben, dövme falan ?
sadece üst taraf , bunlar olalı seneler geçtiği için sadece yüzümün olmadığını hatırlıyorum ona dikkat etmiştim. Küçük 2 tane benim çıkmış olabilir boynumdaki, ya da göğüs şeklimden anlaşılabilir belki

Nereden anlayacak, yüz gözükmüyorsa hiçbir şey olmaz. Gözüküyorsa bir güzel dava edilir dünya kaç bucak gösterilir zaten. Ayrıca suçlu hissetmeyin, bu suçlu hissedilecek bir paylaşım değil.
Yüzüm gözükmüyor fakat göğüs şeklimden ya da boynumdaki küçük ben -çıktıysa eğer-dolayı anlaşılabilir malesef

Vicdan böyle bir şey sanırım. Ne desek rahatlayacağınızı düşünmüyorum. Ayrıca sadece alıcıda kalmıyor o fotoğraflar. Gönderdiğiniz sistemde kalıyor, silseniz bile telefonda kalıyor. Ve siz ya da gönderdiğiniz kişi telefonu ikinci el olarak satarsa geçmiş olsun. O yüzden böyle bir fantazi yapılacaksa bile iki telefonunda güvenliğinden ve karşı tarafın güvenirliğinden emin olunmalı. O da nasıl olacaksa işte...

Yani sistemde kaldıgını ve bir uygulama tarafından ulaşılabilindigini biliyorum silinmiş fotoğraflara ama sizin anlattıgınız kadar kolay mı ya da ne kadarına ulaşılabilir bilmiyorum..benim oldugunu başkası anlamaz o sorun değil zaten

Appstore'da ve Playstore'da ilgili uygulamaları rahatlıkla bulabilirsiniz. Silinen fotoğrafları geri getirme yazın. Yükleyin ve çalıştırın. Sonrasında arkanıza yaslanıp olanları izleyin. Telefona hard reset atılsa da, fabrika ayarlarına dönse de, kendi ellerinizle silseniz de çıkıyor.

Olmamış olabilir takmış bana deli midir nedir , yani memimtolarım güzel diye değil zaten bana takıntılı olmasından dolayı korkuyorum dkdkdkdkdk
İnternette zibilyon tane meme var, eminim benli olan bir sürü meme vardır. Korkmayın bir şey yapamaz. Kimlik belli değil, bir şey belli değil. G*vat denilmesini göze alıyorsa buyursun, siz olduğunuzu kanıtlayamaz;ama adı kesin g…tspora çıkar.

kendinizde söylemişsiniz çocuklukmuş işte geçmiş gitmiş,yüzünüzde olsa fotograflarda farketmez,bu yaşam size ait ne isterseniz onu yaparsınız zamanındada canınız istemiş yapmışsınız,geçmiş gitmiş düsünerek üzülmeyin,bir yerdede karşınıza çıkmaz yani,kimse o kadar süre saklamaz,benim ne fotolarım vardı özellikle korumaya çalıştığım halde silindi gitti,ha karşıma çıkarsa zor durumda kalırım fln diyosanız,telefonumdan almışlar haberim yoktu dersiniz biter gider

Hiçbir şey yapamaz, olmamış gibi davran, o resimler benim değil internetten alıntıydı dersin, zaten yüzün görünmüyor ve 5 yıl içinde de fiziğin muhtemelen değişmiştir, takma engelle gitsin, internette milyonlarca öyle amatör resim var, yüz görünmedikten sonra hiçbir önemi yok, için rahat olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…