- 30 Ağustos 2022
- 177
- 76
Kizlar cinsiyet tahminin de bulunurmusunuz aralığın 24 öğreneceğiz çok heyecanlıyım herkes farklı farklı tahminde bulunuyor bakalım sizler ne düşünüyorsunuz şimdiden teşekkür ederim
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gördüğümde öyle dedim doktor hiç birşey demedi 24 aralıkta geldiğinizde bakacağız dedi bende dedim herhalde değil sizde öyle diyince oğlum olacak gibi hissettim tekrardanBişey diycem tüm bunlardan hiç anlamam ama 2. Resimde erkek var
Teşekkür ederim yorumunuz için inş sağlıkla gelsin bu kontrole gidene kadar hep kız hissettim ama şimdi erkek gibi geliyor bilemedim sağlıkla gelsin de dediğiniz gibi bunlar tatlı heyecanlarBacak arasında ki kordon değilse erkek sanırım sağlıkla kucağınıza alın
Allah'ım kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin.Bende gördüğümde öyle dedim doktor hiç birşey demedi 24 aralıkta geldiğinizde bakacağız dedi bende dedim herhalde değil sizde öyle diyince oğlum olacak gibi hissettim tekrardan
Amin inş evet hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim sağlıklı güzel kalpliAllah'ım kız erkek hiç farketmez sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin.
Öğrenince buraya yazacağım teşekkür ederim yorumunuz içinErkek gbi sanki
Cinsiyet tahmini konusunda pek iyi değilim ama kız gibi geldi biran sağlıkla gelsin inşKizlar merhaba 10+4 teyim bana da cinsiyet tahmininde bulunur musunuzEki Görüntüle 3169965 Eki Görüntüle 3169965
Ya erkek gibi geldi bana bizim cinsiyetimiz belli oldu nipt testi yaptırmıştık erkekmiş bizim Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede bu güzelliği yaşatsın inşMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz bizimkide göstermiyor kendisini ama çok merak ediyorum
Aminn inşallah tebrik ederim sizi bizimki 13 haftalık ama göstermiyor kendisiniYa erkek gibi geldi bana bizim cinsiyetimiz belli oldu nipt testi yaptırmıştık erkekmiş bizim Allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesede bu güzelliği yaşatsın inş
Nazlı çıktı desenize olsun annesi sağlığı yerinde olsun rahat bir gebeliğiniz olsun geç olsun güç olmasın az kalmış 16. Haftada gösterirAminn inşallah tebrik ederim sizi bizimki 13 haftalık ama göstermiyor kendisini
Tamamen hissiyat olarak tahminde bulunuyorum kız olarak hissettim sağlıkla gelsin minikEki Görüntüle 3171893 bize de bakar mısınız
Yaa çok teşekkür ederizTamamen hissiyat olarak tahminde bulunuyorum kız olarak hissettim sağlıkla gelsin minik
Erkek gibiMerhaba bana da tahminde bulunur musunuz bizimkide göstermiyor kendisini ama çok merak ediyorum