Nuba gore cinsiyet tahmini yapabilen

Wynonna

Eskiden mazikeen di:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
9.397
15.714
198
bugun 11+0 dayız cok net olmadı foto ama:) tahminleriniz varmı

Oyy maşallah. Şimdiden çok tatlı duruyor. Allah size bağışlasın sağlıcakla.
Canım ben 34.haftamdayim.
Bir kızım var daha bebek o da. Rus takvimi ve çin takvimine göre cinsiyet belirleme var. Ben kızımda baktım kız çıktı iki takvimde de. Zaten kızım oldu Şimdi oğlum olacak. Her iki takvimde de erkek çıktı. Kardeşim 16 haftalık hamile onunkine de baktım iki takvimde de erkek çıktı ve evet onunda oğlu olacak inşallah.
Bir dene derim. Ama ikisinde de aynı çıkarsa yüksek ihtimal o cinsiyettedir.

amin cok tesekkurler:)
bana cin takvimi kız dedi rus takvimi erkek:) ama genelde cin takvimine dogru cıkıyor diyorlar:) hayırlısı olsun tabi ama insan merak ediyor ya :)

onlar tamamen yalan. rus,çin,hücre yenileme ve aklınza gelebilecek tüm batıl testlerde kız çıktı ama oğlumuz olucak. sadece benm de değil, frumdaki bi çok arkadşn aynı şeklde hepsi kız çktı ama hepsinin de erkek

tam olarak hangi kısma gore anladın:))

en uç kısımda bacak gibi duran çkıntılar var ya onlar havaya doğru oldğnda erkek, paralel oldğnda kız olurmş. sizinki de havaya kalkık duruyo. erkek gibi geldi bana. benmki de böyleydi :)

en uç kısımda bacak gibi duran çkıntılar var ya onlar havaya doğru oldğnda erkek, paralel oldğnda kız olurmş. sizinki de havaya kalkık duruyo. erkek gibi geldi bana. benmki de böyleydi :)
ayy bakalım meraklardayım:) kafa yapısına gorede degerlendirme yapılıyormus sanırım sivri olması erkek demekmis

Çok ilginç bizim üç bebekte de tuttu. Allah Allah var bunda bir iş
Inşallah sağlıcakla kucaginiza alırsınız

amin cok tesekkurler:)
bana cin takvimi kız dedi rus takvimi erkek:) ama genelde cin takvimine dogru cıkıyor diyorlar:) hayırlısı olsun tabi ama insan merak ediyor ya :)
Canım hislerim kız diyor. Sağlıklı olsun da inşallah. Dün bir video izledim etkisinden çıkamıyorum. Çok ağladım. O yüzden sağlıklı olsun, SENİNLE OLSUN, güzel doğumun olsun. Inşallah..

Ay kusura bakma ikide birde yazıyorum ama aklıma şimdi geldi.
Ben mor lahana testi yapmıştim çok merak edip. Kaynamis mor lahanin içine idrarini koyuyorsun. Internetten bulabilirsin. Benimki erkek çıkmıştı doğru çıktı.

belli değil cnm ya tam 2 li testte gittiğinde bi foto daha at ama kız diyesim geldi sağlıklı olsundaaa barsın kız ekk olsunnn

onu bende gormustum deniyim bi :) ama hangi renkde erkek hangisidne kız oluyodu:)

belli değil cnm ya tam 2 li testte gittiğinde bi foto daha at ama kız diyesim geldi sağlıklı olsundaaa barsın kız ekk olsunnn
ikili testte gittim ama kendi doktorum yoktu ne cıktısını verdi ne ekranı döndürdü gosterdi sinir oldum:) bu hafta gidicem yine ozaman daha netlesir:) banada kız gibi geldi saglıklı olsun tabi onemli olan o ama kız cocuk cok istiyorum:)

Benim bebegimin cinsiyeti ne olabilir tahmin eden arkadaşlardan yardım istiyorum

Eklentiler

• 20170323_153615.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 148
Benim bebegimin cinsiyeti ne olabilir tahmin eden arkadaşlardan yardım istiyorum
daha net bi foto olsaydı cnm yorum yapacaktım ama Allah kalbine göre versin inşlh

O haftalarda bu var tek malesef 3.bebegim 2 kızım var bu sürpriz bir bebek oldu onun için çok meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…