- Konu Sahibi Bsrdaemryns
-
Mesajı yeni gördüm hayır öğrenemedim dahaSiz öğrendiniz mi
Hayirli olsun ne istiyorsunuzMesajı yeni gördüm hayır öğrenemedim daha
Kız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkHayirli olsun ne istiyorsunuz
Bence kızınız olacakKız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkEki Görüntüle 3005128
Sizin ne zaman belli olucak aslında olmustur ama doktor söylemedi galibaBence kızınız olacak
Haftaya cumartesi randevum var o zaman bakalım söyler mi cinsiyetini henüz gitmedim o yüzden bilmiyorum ama inşallah kızdır sağlıklı olsunda iki oglum var o kdr çok istiyorumki kızım olsun yani hiç çocuğum olmasada kız çocuklarını çok seviyordum şimdi iki erkekten sonra kızda tatmak isterim ama İkrameyra hep biliyor nubu erkek dediSizin ne zaman belli olucak aslında olmustur ama doktor söylemedi galiba
Ya valla ben sizde hiç nub göremedim ya hayırlısı olsun ama insanın içi illaki birşey istiyo Allah gönlünüze göre versin kız çocukları çok farklı gerçekten eminim erkek de güzeldir ama bende kendimi oğlan annesi olarak hiç göremiyorum bakalım cinsiyeti yazın buraya da bende yazarımHaftaya cumartesi randevum var o zaman bakalım söyler mi cinsiyetini henüz gitmedim o yüzden bilmiyorum ama inşallah kızdır sağlıklı olsunda iki oglum var o kdr çok istiyorumki kızım olsun yani hiç çocuğum olmasada kız çocuklarını çok seviyordum şimdi iki erkekten sonra kızda tatmak isterim ama İkrameyra hep biliyor nubu erkek dedi
Ay maşallahKız çok istiyorum ama size de atayım bakın daha söylemedi ama bana erkek gibi geldi nedense sağlıklı doğsun da düşük tehlikem var sıkıntım o cinsiyeti geçtim artıkEki Görüntüle 3005128
Yaa ne güzel şeyler söylüyorsunuz ama benim belli oldu erkekAy maşallahsağlıkla alın kucağınıza inş bence kız bu cadı
Sizin cinsiyet belli oldu mu13 haftalık cinsiyet anlayanlar nuba göre bakabilir misiniz tahminde bulunur musunuz teşekkür ederim
Maşallah güzelYaa ne güzel şeyler söylüyorsunuz ama benim belli oldu erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?