Nub veya Ramzi Theorisi anlayan var mı?

SrDmrcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2020
125
75
31
Merhaba arkadaşlar 🌸
Benim birtane oğlum var çok şükür Allah isteyen Herkeze nasip etsin.

Aramızda çok bu işlerden anlayan varsa
nub Theorisi veya ramzi teorisinden anlayan varsa bana bir tahmin de bulunmak ister mi?

Ultrason 13+2 den. 15 haftalık olunca tekrar gitcem.
49864D16-2679-4E78-940E-DBCB0252A831.jpeg

Ramzi teorisi için daha küçük haftalardaki yani bebeğin kese içindeki yerleşimine göre bakıyorlar diye biliyorum. 7 ,8 haftalar gibi.
Burda ise eğer gördüğüm nub ise kız bebek tahminim. Gönlünüzce olur umarım 🙏

Ramzi teorisi için daha küçük haftalardaki yani bebeğin kese içindeki yerleşimine göre bakıyorlar diye biliyorum. 7 ,8 haftalar gibi.
Aaaaa 🌸🥹 hayırlisi olsun tabi ama 🫣 bir an heyecanlandım gibi 😅😅

Benim kinide tahmin edermisiniz 9 haftalık

Eklentiler

• 1000018752.jpg
    1000018752.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 5
Öncelikle hayırlı olsun. Nub için çok küçük . Ramzi teorisi içinse kız olabilir. Çok bildiğim bir şey değil 😊 hayırlısı olsun
Teşekkür ederim hayırlısı olsun iki tane kızım var hangisi yoksa insan onu istiyor tabi hep diyorum herşeyin başı sağlık

Teşekkür ederim hayırlısı olsun iki tane kızım var hangisi yoksa insan onu istiyor tabi hep diyorum herşeyin başı sağlık
Aman çok da takılmayın. Ben tahmin istediniz diye yorum yaptım. Nub en yüksek oranı veriyor ama o bile tutmayabilir. Benim bu ramzi teorisi, çin takvimi hatta nub bile tutmadı. Hep kız gösteriyordu, bebeğim erkekmiş. Umarım gönlünüzdeki hayırla olur 🙏

Aman çok da takılmayın. Ben tahmin istediniz diye yorum yaptım. Nub en yüksek oranı veriyor ama o bile tutmayabilir. Benim bu ramzi teorisi, çin takvimi hatta nub bile tutmadı. Hep kız gösteriyordu, bebeğim erkekmiş. Umarım gönlünüzdeki hayırla olur 🙏
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🥰

Merhaba arkadaşlar 🌸
Benim birtane oğlum var çok şükür Allah isteyen Herkeze nasip etsin.

Aramızda çok bu işlerden anlayan varsa
nub Theorisi veya ramzi teorisinden anlayan varsa bana bir tahmin de bulunmak ister mi?

Ultrason 13+2 den. 15 haftalık olunca tekrar gitcem.Eki Görüntüle 3495345
O teorilere bende bakmıştım zamanında hepsi erkek çıkmıştı:) sonuç kız.erkekler ultrasonda erken gosteriyo kendini erkekse 2hafta içinde belki belli olur.hayirli olsun

O teorilere bende bakmıştım zamanında hepsi erkek çıkmıştı:) sonuç kız.erkekler ultrasonda erken gosteriyo kendini erkekse 2hafta içinde belki belli olur.hayirli olsun
Banada bakar mısınız 16 haftalıktı burda şuan 18 haftalık ama göstermiyor fazla önce erkek dediler sonra kız çok merak edip heyecanlanıyorum😂❤️

Eklentiler

• IMG_1175.jpeg
    IMG_1175.jpeg
    445 KB · Görüntüleme: 2
X