Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa hayırlisi olsun tabi ama bir an heyecanlandım gibiRamzi teorisi için daha küçük haftalardaki yani bebeğin kese içindeki yerleşimine göre bakıyorlar diye biliyorum. 7 ,8 haftalar gibi.
Burda ise eğer gördüğüm nub ise kız bebek tahminim. Gönlünüzce olur umarım
Benim kinide tahmin edermisiniz 9 haftalıkRamzi teorisi için daha küçük haftalardaki yani bebeğin kese içindeki yerleşimine göre bakıyorlar diye biliyorum. 7 ,8 haftalar gibi.
Burda ise eğer gördüğüm nub ise kız bebek tahminim. Gönlünüzce olur umarım
Öncelikle hayırlı olsun. Nub için çok küçük . Ramzi teorisi içinse kız olabilir. Çok bildiğim bir şey değil hayırlısı olsunBenim kinide tahmin edermisiniz 9 haftalık
Teşekkür ederim hayırlısı olsun iki tane kızım var hangisi yoksa insan onu istiyor tabi hep diyorum herşeyin başı sağlıkÖncelikle hayırlı olsun. Nub için çok küçük . Ramzi teorisi içinse kız olabilir. Çok bildiğim bir şey değil hayırlısı olsun
Aman çok da takılmayın. Ben tahmin istediniz diye yorum yaptım. Nub en yüksek oranı veriyor ama o bile tutmayabilir. Benim bu ramzi teorisi, çin takvimi hatta nub bile tutmadı. Hep kız gösteriyordu, bebeğim erkekmiş. Umarım gönlünüzdeki hayırla olurTeşekkür ederim hayırlısı olsun iki tane kızım var hangisi yoksa insan onu istiyor tabi hep diyorum herşeyin başı sağlık
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederimAman çok da takılmayın. Ben tahmin istediniz diye yorum yaptım. Nub en yüksek oranı veriyor ama o bile tutmayabilir. Benim bu ramzi teorisi, çin takvimi hatta nub bile tutmadı. Hep kız gösteriyordu, bebeğim erkekmiş. Umarım gönlünüzdeki hayırla olur
O teorilere bende bakmıştım zamanında hepsi erkek çıkmıştı:) sonuç kız.erkekler ultrasonda erken gosteriyo kendini erkekse 2hafta içinde belki belli olur.hayirli olsunMerhaba arkadaşlar
Benim birtane oğlum var çok şükür Allah isteyen Herkeze nasip etsin.
Aramızda çok bu işlerden anlayan varsa
nub Theorisi veya ramzi teorisinden anlayan varsa bana bir tahmin de bulunmak ister mi?
Ultrason 13+2 den. 15 haftalık olunca tekrar gitcem.Eki Görüntüle 3495345
Banada bakar mısınız 16 haftalıktı burda şuan 18 haftalık ama göstermiyor fazla önce erkek dediler sonra kız çok merak edip heyecanlanıyorumO teorilere bende bakmıştım zamanında hepsi erkek çıkmıştı:) sonuç kız.erkekler ultrasonda erken gosteriyo kendini erkekse 2hafta içinde belki belli olur.hayirli olsun