merhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner, kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nub teorisine gore tahmin
- Konu Sahibi shemss678
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Erkek gibi büyük ihtimallemerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
doktor da öyle söyledi ama bazı resimlerde yatay duruyor. o nasıl oluyor ki?Erkek gibi büyük ihtimalle
- 21 Ocak 2022
- 748
- 477
- 33
- 30
Onun bi derecesi var sizinki cok fazla aşağıda değildoktor da öyle söyledi ama bazı resimlerde yatay duruyor. o nasıl oluyor ki?
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Nubu erkek ama hayırlısımerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
bi kızım var, erkek olursa bu nimeti de tadarız. ama kız olursa da hiç üzülmem çünki biz kıza da doymadık daha doktor cinsiyeti soyleyince buraya yazarım. sonuncu resimde kız gibi sanki. aklımı o karıştırıyor
Nubu erkek ama hayırlısı
- 19 Ağustos 2022
- 46
- 53
- 3
- 35
arkasını dönmüş sanki. bişey anlaşılmıyor. sağlıkla doğsunKızlar bizde 14 haftalığız göstermedi kendini sizce nedir :)
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Erkek bnce kesinmerhaba kizlar. 10+4 hafta nub teorisinden anlayanlar baka bilir mi. net'den araştırdım, dikey olunca erkek, yatay olunca kız yazıyor. ama benimkinde her pozisyona göre değişik. bazı resimlerde yatay, bazılarında dikey görünüyor. kendi doktorum izne çıktı ay sonu döner,Eki Görüntüle 3111902 Eki Görüntüle 3111903 kalp atışı kontrolu için en yakın hastanede baktırdım. cinsiyet belli olmaz diyordum ama doktor 90% erkek benziyor dedi. tabi ne kadar tecrübeli doktor bilemiyorum. yatay pozisyonlar da aklımı karıştırdı eve gelince. kız gibi de duruyor sanki. bi bakar mısınız
- 6 Mart 2018
- 3.679
- 1
- 5.309
- 158
Daha net yok mu resim canımKızlar bizde 14 haftalığız göstermedi kendini sizce nedir :)
- 19 Ağustos 2022
- 46
- 53
- 3
- 35
Bu var 12 haftalik karından utrasonDaha net yok mu resim canım
Eklentiler
- 28 Ağustos 2022
- 28
- -1
- 1
- 28
Erkek benceEki Görüntüle 3112659 Buna da bakarmisiniz arkadaslar lutfen
Arkadaşlar selam, sizce benim bebeğimin cinsiyeti nedir? Nuba göre. Burda 13+2 di.
Merak ediyorum. Bi oğlum var bunda kız olsa ne güzel olur
Eklentiler
kiza benziyor nubuArkadaşlar selam, sizce benim bebeğimin cinsiyeti nedir? Nuba göre. Burda 13+2 di.
- 21 Haziran 2022
- 210
- 195
- 18
Bir erkek annesi olarak benimkinide yorumlasanaErkek bnce kesin