Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım neye göre böyle düşünüyorsun çok merak ettim tekrardan çok teşekkür ederimErkeğe benziyo cnm
Cnm 3.fotoğrafta eğer gördüğüm şey nub ise erkeğe benziyor. Çünkü yukarıya bakıyor çıkıntısı. ama yinede net değil fotoğraf. Video olsaydı daha iyi anlardım. Buda kızımın usg. Okla gösterdiğim yere bak. Düz gidiyor. Çok net .Teşekkürler canım neye göre böyle düşünüyorsun çok merak ettim tekrardan çok teşekkür ederim
Aa evet gerçekten çok belli tekrardan cok teşekkür ederim canım yorumun içinCnm 3.fotoğrafta eğer gördüğüm şey nub ise erkeğe benziyor. Çünkü yukarıya bakıyor çıkıntısı. ama yinede net değil fotoğraf. Video olsaydı daha iyi anlardım. Buda kızımın usg. Okla gösterdiğim yere bak. Düz gidiyor. Çok net .
Rica ederim cnmAa evet gerçekten çok belli tekrardan cok teşekkür ederim canım yorumun için
Canım bence seninki kız rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsin inşallahKızlar 11+3 olduk sizce nub a hangi cinsiyet çok merak ediyorum
Bence erkekArkadaşlar sizce bebeğimin cinsiyeti nedir nub teorisine göre yorumlar mısınız rica etsem 14+1 günlük ultrason fotom şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım yorumun için benım ikinci gebeliğim ilkinde düşük olmuştu tabikide ilk önceliğim bebegımın sağlıklı olması ama insan yınede merak ediyor işteBence erkek
Cnm benimde ilk gebeliğim sağlıksız oldu bende şimdi hamileyim kesinlikle en önemlisi sağlıklı olmaları sonrası her türlü bizi mutlu ederTeşekkür ederim canım yorumun için benım ikinci gebeliğim ilkinde düşük olmuştu tabikide ilk önceliğim bebegımın sağlıklı olması ama insan yınede merak ediyor işte
Aynen öyle tekrardan çok teşekkür ederim yorumların içinCnm benimde ilk gebeliğim sağlıksız oldu bende şimdi hamileyim kesinlikle en önemlisi sağlıklı olmaları sonrası her türlü bizi mutlu eder
Merhaba bizede yorum yaparmısınız 12 haftaCnm 3.fotoğrafta eğer gördüğüm şey nub ise erkeğe benziyor. Çünkü yukarıya bakıyor çıkıntısı. ama yinede net değil fotoğraf. Video olsaydı daha iyi anlardım. Buda kızımın usg. Okla gösterdiğim yere bak. Düz gidiyor. Çok net .
Merhaba benim cinsiyet hakkında bilgi verebilir misiniz acabaCnm 3.fotoğrafta eğer gördüğüm şey nub ise erkeğe benziyor. Çünkü yukarıya bakıyor çıkıntısı. ama yinede net değil fotoğraf. Video olsaydı daha iyi anlardım. Buda kızımın usg. Okla gösterdiğim yere bak. Düz gidiyor. Çok net .
Canım kız gibi duruyor. Benim kızımın ultrasonu gibi. Çıkıntısı düz gidiyor. Söylemediler mi daha cinsiyetini?Merhaba benim cinsiyet hakkında bilgi verebilir misiniz acaba
Canım ultrasonda nubu net değil. Bir şey diyemiyorum.Merhaba bizede yorum yaparmısınız 12 hafta
Erkek dedi dr çok teşekkür ederim cevapladığınız içinCanım ultrasonda nubu net değil. Bir şey diyemiyorum.
Hiç belli olmuyorki cnmEki Görüntüle 3388250 11+1 günlük bebeğim tahminlerinizvarmı
Sağlıkla al kucağınaErkek dedi dr çok teşekkür ederim cevapladığınız için