Bence erkekSlm kizlar nub teorisinde uzman olanlar bakabilirim 14+4 günlük hamileyim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Öğrendiniz mi acaba cinsiyetiSlm kizlar nub teorisinde uzman olanlar bakabilirim 14+4 günlük hamileyim cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz
Ben atsam anlar mısınız ki 12 haftalıkÖğrendiniz mi acaba cinsiyeti
Bende anlamıyorum ki at illaki anlayan cikarBen atsam anlar mısınız ki 12 haftalık
Attım bakalım.. Anlayan bakarsa sevinirim kızlarBende anlamıyorum ki at illaki anlayan cikar
Yalnıs yorumlamak GB olmasın ama popo kısmı benim bebisinkine benziyo erkek GB geldi bana hayırlısı olsun insAttım bakalım.. Anlayan bakarsa sevinirim kızlar
Bana da öyle geliyor teşekürlerYalnıs yorumlamak GB olmasın ama popo kısmı benim bebisinkine benziyo erkek GB geldi bana hayırlısı olsun ins
Önemli değil öğrenince yaz olur mu merak ettimBana da öyle geliyor teşekürler
BEnce kız hayırlısı olsun inşallah öğrenince yazarmisin merak ettimSizce kizmi erkek mi bulunduğu yere göre
BEnce kız hayırlısı olsun inşallah öğrenince yazarmisin merak ettim
Bana da tahminde bulunur musunBEnce kız hayırlısı olsun inşallah öğrenince yazarmisin merak ettim
Merhaba benim için bir tahmininiz olabilir mi acabaBence erkek
Benim kizmi erkek mi 10 haftalıkSelam kızlar cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz nub teorisine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?