- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- Konu Sahibi tugba7777777
Kız gibi 12-13 hafta usgde paylaşın emin olamadimMerhaba rica etsem anlayan arkadaşlar benimkine de yorum yapabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gibi 12-13 hafta usgde paylaşın emin olamadimMerhaba rica etsem anlayan arkadaşlar benimkine de yorum yapabilir mi
Başka USG de paylaşın 11 12 13 haftalar olmalıBenimkine de bakar mısınız ?
Yani çok da fazla ilgilenmedi doktor.Tayin sebebiyle şehir değiştirdik .Elimde bir de şu şekilde var rica etsem buna bakar mısınız?Merhaba ikili test görüntüsü varsa daha iyi olur burdan anlaşılmıyor. Tam nuba bakılacak yere doktor işaret koymuş boy ölçmek için. Ya da ben göremiyorum :)
Kız gibi net değil USG sanki kızYani çok da fazla ilgilenmedi doktor.Tayin sebebiyle şehir değiştirdik .Elimde bir de şu şekilde var rica etsem buna bakar mısınız?Eki Görüntüle 2676384
Benimkinede bakarmısınız bu isten anlıyor gibisinizKız gibi net değil USG sanki kız
Bende tahmin istiyorum lütfeenKız gibi net değil USG sanki kız
Kız sanki net değil 12-13 hafta olursa paylasinBenimkinede bakarmısınız bu isten anlıyor gibisiniz
Çok tsk ederim burda 11 haftaliktim ondan sonrada doktora gitmedim 2 hafta sonra gideceğim inşallah cinsiyeti öğreniriz bu seferKız sanki net değil 12-13 hafta olursa paylasin
Bence kız. Nub'a göre de kız gibi. Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı olsun. İsteyen herkese nasip olsun.
Kaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı emin değilim sanki kız gibi ama emin değilim yan pozisyon olsa daha iyi tahmin edilirBenim için de yorumlarmisiniz
11+5 teşekkürlerKaç haftalık USG 11 12 13 haftalar olmalı emin değilim sanki kız gibi ama emin değilim yan pozisyon olsa daha iyi tahmin edilir
Bence kız büyük ihtimalle kız. Ayy böyle bilmiş bilmiş yazdım ama haberin verin bana lütfen öğrendiğinizde.Benim için de yorumlarmisiniz
Benmkinede bakar misinz