Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer yalnıs gormediysem bi cıkıntı Var yıkarı dogru erkekEki Görüntüle 2738243 merhaba kızlar, 12+2 haftaligim. Doktor bi türlü yorum yapmadi cinsiyet icin ufaklık uyuyo dedi 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi. İnsan merak ediyor ister istemez, önce saglikli olmasi tabi. Nub teorisi diye bisey varmis biraz arastirdim ama işin icinden cikamadim. Farkli gözler bakip yorum yaparsa sevinirim.
Kız gibi paralel görünüyorBende bi tahmin alabilir miyim
Kız gibi
Bide bu görüntü için tahmin alabilir miyim rica etsemKız gibi paralel görünüyor
Kıza benzettim. Rabbim sağlıklı ve hayrlı olmasını nasip etsinBide bu görüntü için tahmin alabilir miyim rica etsem
Bana kız gibi geldi erkek bebeği olan arkadaşlarımda barizdi çıkıntı. Ama yinede tahmin tabi sadece Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 2738243 merhaba kızlar, 12+2 haftaligim. Doktor bi türlü yorum yapmadi cinsiyet icin ufaklık uyuyo dedi 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi. İnsan merak ediyor ister istemez, önce saglikli olmasi tabi. Nub teorisi diye bisey varmis biraz arastirdim ama işin icinden cikamadim. Farkli gözler bakip yorum yaparsa sevinirim.
Bana erkek gibi geldi canımEki Görüntüle 2738243 merhaba kızlar, 12+2 haftaligim. Doktor bi türlü yorum yapmadi cinsiyet icin ufaklık uyuyo dedi 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi. İnsan merak ediyor ister istemez, önce saglikli olmasi tabi. Nub teorisi diye bisey varmis biraz arastirdim ama işin icinden cikamadim. Farkli gözler bakip yorum yaparsa sevinirim.
Amin teşekkür ederimKıza benzettim. Rabbim sağlıklı ve hayrlı olmasını nasip etsin![]()
Salı kesin öğrenicez ama büyük ihtimal erkek dedi doktor zaten. Rabbim herkesin gönlüne göre versinBana erkek gibi geldi canım![]()