Ben Şubat ayında gelinlik için fatihteki nüans modaya gelinliğimi sipariş verdim düğünüm Allah nasip ederse Haziran ayının 15 inde evleniyorum . gelinlik için 3 prova yaptıklarını söylediler ilk başta. İlk provaya gittiğimde zaten sipariş esnasında aldıkları kaba ölçülere göre gelinliğin bi kısmını dikmiş oluyorlar . Benim gelinlik için seçtiğim dantel yerine başka bir dantel dikilmişti. İnsanlık halı olabilir değiştirirler diye düşündüm bu aksaklığı fazlaca önemsemedim. Bir sonraki provaya gittiğimde (ki iki prova arasında 4 hafta var) yoldan arayip gelinlikle ilgili bir aksilik olup olmadını provaya geldimizi söylememize ragmen fatihe gittiğimizde gelinliğimin hazır olmadığını ertesi gün gelmemi söylediler. İtiraz ettik ve 3 saatlik bir beklemeden sonra gelinliğim tek kollu ve sadece ignelenmiş bir şekilde üzerime giydirildi . Neyse dedik bu kadar süre geçmesine ragmen gelinlikle sadece prova haftasında ilgilendiklerini de anlamış olduk artık teslim tarihimiz gelmişti 3 hafta sonra ve teslim günümden bir gün önce arayip gelinliği yetiştiremediklerini farklı bir gün teslim etmeleri gerektiğini söylediler. Mecburen kabul ediyorsunuz bu aşamaya gelmişken ama ben çevremde hiç kimseye orada gelinlik diktirmelerini önermem aylardır sürekli uğraşıyoruz henüz teslim almadim gelinliğimi ve bu arada duvakla ilgili en ufak bişey sormadilar merak ediyorum nasıl bir şey tutuşturacaklar elimize.. Şikayet sitelerinde de bu gibi sebeplerle şikayette bulunan çokça insan gördüm siz siz olun bence oraya diktirmeden bir kez daha düşünün derim..
Son düzenleme: