Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşkkurler.model deılde bayanlarada sıkı vücudun(bıraz kaslı) yakıştıgını duşundugum için kendılıgınden cıktı.ama deişik pozlarlada calışcam kafamda cok sey var..ilk çizimlerinse gayet iyi
belki modelden kaynaklanıyordur ama biraz erkeksi bi vücut
yani kadının yumuşaklığı yok
teşekkurler cnm küçükken portre yapıodum ama bırden anatomı calışmak ıstedım kafamda canlandırdım ve basarabılmışımdır inşallahBende bi karakalemci olarak tebrik ediorum ilk denyimim demisisn ama gayet guzel daha iyi calismalarinida beklioruz tebrikler simdikten
evet cnm dogru syluosun canlı model olması lazım.kocamda calışıyım bariii:))))) gercekten fotolar dogal olmadıgı için rütüşleri duzeltmelerı ve kusursuzlugu oldugu için aynısını cızıorum.dogal olmuo olabılır..deneyim aşamasındaymışsın eleştiriye gerek yok ancak tebrik edilir ellerine sağlık
tavsiyem canlı model üzerinde çalışırsan anatomik hatalar oluşmaz en azından yaparken yanlışını görürsün fotograf yanıltıcıdır.
Zamanınız ve ayıracak paranız varsa size atölye çalışmaları öneririm. İstanbulda canlı modelle çalışan epey atölye var, eminim Ankara'da da vardır. Tekniğinizi ilerletirseniz güzel şeyler çıkarabileceğiniz görülüyor. Tebrikler.