• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nü karakalem çalışmalarım

arztez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
1.177
7
0
Antalya
yaptığım 2-3 karakalem çizmlerı(daha yenıyım) ilk çizimlerım

yorumlarınızı beklıorum kızlaar

Son düzenleme:
ilk çizimlerinse gayet iyi
belki modelden kaynaklanıyordur ama biraz erkeksi bi vücut
yani kadının yumuşaklığı yok

ilk çizimlerinse gayet iyi
belki modelden kaynaklanıyordur ama biraz erkeksi bi vücut
yani kadının yumuşaklığı yok
teşkkurler.model deılde bayanlarada sıkı vücudun(bıraz kaslı) yakıştıgını duşundugum için kendılıgınden cıktı.ama deişik pozlarlada calışcam kafamda cok sey var..

bence de ilk çizimler için oldukça iyi.Ben resim yapamam ama resim sanatını çok severim.Özellikle nü resim çok beğenirim.Yüz görünmeyen nüler daha hoş geliyor bana.4. resim gibi.

çalışırsan güzel şeyler ortaya çıkacak bence başarılarının devamını dilerim canım

deneyim aşamasındaymışsın eleştiriye gerek yok ancak tebrik edilir ellerine sağlık
tavsiyem canlı model üzerinde çalışırsan anatomik hatalar oluşmaz en azından yaparken yanlışını görürsün fotograf yanıltıcıdır.

deneyim aşamasındaymışsın eleştiriye gerek yok ancak tebrik edilir ellerine sağlık
tavsiyem canlı model üzerinde çalışırsan anatomik hatalar oluşmaz en azından yaparken yanlışını görürsün fotograf yanıltıcıdır.
evet cnm dogru syluosun canlı model olması lazım.kocamda calışıyım bariii:))))) gercekten fotolar dogal olmadıgı için rütüşleri duzeltmelerı ve kusursuzlugu oldugu için aynısını cızıorum.dogal olmuo olabılır..

çok güzel resim yapabilmeyi çok isterdim ama hiç yetenek yok kursa gitmek istiyorum ama öğrenebilirmiyim bilmiyorum birazda olsa yetenek olsaydıııııı yapanları tebrik ediyorum canı gönülden destekliyorum

Resime gönül veren yapan herkesi taktir ediyorum, çünki bende çok seviyorum. Resim le uğraşmak renklerin içinde kaybolup, birşeyler ortaya çıkarmak çok güzel seni kutlarım. İlk resimler demişsin gayet iyi devam et elbette daha iyi olacak sevgiler benden sana....

ben böyel yetenekleri görünce gerçekten gözlerimi alamıyorum..
Zira kendim çok iyi bir yeteneksizimdir.. en güzel çizdğim şey hamile çöp kadın..

Zamanınız ve ayıracak paranız varsa size atölye çalışmaları öneririm. İstanbulda canlı modelle çalışan epey atölye var, eminim Ankara'da da vardır. Tekniğinizi ilerletirseniz güzel şeyler çıkarabileceğiniz görülüyor. Tebrikler.

teşekkurler zamnımda var paramda var ama ankaraya gelelı 2 yıl oldu ne nerdedır bılmıorum.aslında arastırsam ıyı olur.cok gusel bı fıkır

İlk denemen olmasına rağmen gayet güzel çalışmalar.Kalemine ,emeğine sağlık.Devam ve daha güzellerini bekliyoruz.

Resimlerinde oran orantı hatası var,ayrıca insan figürü çalışırken canlı modelden çalışmanı tavsiye ederim doğru görmeni sağlayacaktır,kompozisyon hatası var,ışık gölge yok,formu yanlış görmüşsün,kas yapısı yok,duruş bozukluğu var....... Eğer bu işi doğru bir şekilde öğrenmek istiyorsan resim kursları var onlara gidebilirsin.

NevArt Sanat ve Tasarım Akademisi

www.nevart.net

Hoşdere Caddesi No:194/2 Yukarı Ayrancı Çankaya/ANKARA

Telefon: 0 (312) 439 90 71

Faks: 0 (312) 439 23 92

ATLAS RESİM KURSU
0 312 425 49 60
0 312 425 43 82
G.M.K. Bulvarı
Menekşe 2. Sokak
Kat 2 No: 26 / 3
Kızılay / Ankara

RESSAM CAHİT MALÇOK

adresi "Yüksel Cad. 20 / 9 Kızılay/ANKARA"
Tel: 0312 417 18 11 GSM: 0532 462 34 27

GÜRSOY RESİM KURSU
Adres: Konur Sokak No:30 / 6-7 Kızılay Ankara Türkiye

Tel: 90(312)4253148

Fax

Mail info@gursoyresimkursu.com

Url: http://www.gursoyresimkursu.org/

Son düzenleme:
Nadideiris arkadaşımında söylediği gibi oran orantı hatası var,en göze çarpanda kolların kısa el ve ayakların normalden küçük olması...ışık gölge hataları ve anatomik açıdan kadındaki yuvarlak hatların olmaması kalemi sert kullanmanlada alakalı biraz...Bende canlı modelle çalışmanı tavsiye ederim...Kurs yararlı olur evet ama imkanların kısıtlı ise arkadaşlarından ailendeki kişilerden bu konuda yardım isteyebilirsin nü olmasıda şart değil ekspres çizimlerle karşındakileride sıkmadan en azından vücut yapısı ve duruşları yakalayabilirsin...ondan sonrası zaten gelir...ilk deneyime göre hoş resimler ama çok daha iyi olacak bence çünkü emek vermişsin ve bir kere bulaşınca insan kopamaz resimden...yerimseniben

Back