• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nst sonucundan anlayan varmıı?

Gamzeli3112

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
119
31
28
24
Doktorun yanına giremedim ve cok merak ettim sancı varmı buna düzenli sancı denilebilirmi doğum yakınmıdır??

Eklentiler

• 20230123_093811.jpg
    20230123_093811.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 50
Mutlaka bir dr yorumlasın bakın bu çok önemli yarın mutlaka ilk işin bu oldun aslında acilde nir dr bile yorumlasa olur son haftalar kritiktir her zaman korkutmak istemiyorum ama bu haftalar titiz olunmalı bir daha da nst ni yorumlatmasan çıkma hastaneden

Doktorun yanına giremedim ve cok merak ettim sancı varmı buna düzenli sancı denilebilirmi doğum yakınmıdır??
Nst grafikleri yüzünden normal doğumu bekleyemeden 38. Haftada sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Yani düzenli bı sancı yok benim gördüğüm. Ama mutlaka doktorunuza göstermelisiniz. Biz haftada 4 kere nst yaptık sezeryana karar vermeden. Nst çok önemli

Nst grafikleri yüzünden normal doğumu bekleyemeden 38. Haftada sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Yani düzenli bı sancı yok benim gördüğüm. Ama mutlaka doktorunuza göstermelisiniz. Biz haftada 4 kere nst yaptık sezeryana karar vermeden. Nst çok önemli
Doktora gösterdim 2 3 tane küçuk sancı var dedi haftaya tekrar nst ye çağırdı . Bende normal doğum yapmak istiyorum ama bebeğim daha doğum kanalına girmemis bile sancıların artarsa gel dedi

Mutlaka bir dr yorumlasın bakın bu çok önemli yarın mutlaka ilk işin bu oldun aslında acilde nir dr bile yorumlasa olur son haftalar kritiktir her zaman korkutmak istemiyorum ama bu haftalar titiz olunmalı bir daha da nst ni yorumlatmasan çıkma hastaneden
Sıramın gelmesine daha çok vardı be merakımdan bekleyemedim buraya yazdım yoksa doktora gösterdim sonucu oğleden sonra. İkı üc tane küçük sancı olduğunu artarsa beklemeden gelmemi söyledi.

Back