Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence cok hos canım benim illa ağır olmasına gerek yok cok agır modelleri rahatca kullanamıyorsun cok guzel bence gule gule kullan
dediğim gibi canım ben cok begendım bazı salon takımları sadece süs için duruyo oda cok hos ama cift taraflı kullanabılmen lazım dıye dusunuyorum ben sen begendıkten sonra bız sadece yorum yaparız sevgiler
bence çok sıcak bi salon takımı beğendim... aslında çekyatvari koltuklardan hoşlanmıyorum... ama rengiyle yastıklarıyla gerçekten insanın içini ısıtan bi salon gözümde canlandı.. umarım alırsınız ve bisürü mutlu anlar biriktirirsiniz...
ama konseptini resimdeki gibi yap yani orta sehban zigonların halıların uyumlu olsun mutlaka:)
cnnmmmmm inşş herkesss mutluu olurr..şuanda heycanla bakıyorumm ev eşyalarına falannnn umarımmm herkesss agız tadıyla kullanırrrr...mutsuz olunca en güzel eşyalar bile insanın gözüne gelmio..
kesinliklee tatlımm.. bunun farkında olman bile mutlu olacağının göstergesi:) komşusu koltuk takımını değiştiren ve buna içerleyip evinde huzursuzluk yaratan bir sürü insan var... ama bu onlarında suçu değil reklamlarda orda burda salon takımıyla çamaşır bulaşık makinesiyle dünyanın en mutlu insanı olucaksınız mesajı veriliyo.. alım gücü olmayan insanlarıda mutsuz ediyo... bütcen neyi elveriyosa onu al... evindeki huzur, mutluluk, ağız tadı dünyanın en değerli eşyalarından daha kıymetli:))
sen beğenirsinde kötü olurmu hiç kızım harika bence