tamam canım merakla bekliyorum ben de sonuçları.kullan bana da özel msj at olur mu belki kaçırırım burdan sonucu.benim ölçülerim de seninkiyle aynı mafoldumben
WAlla kızlar bende çook sıkıldım artık bende 1 beden büyüsün istiyorum Saraçoğluda bile prolaktin ,Lh vs. tahlil sonuçlarımı yolladım ölçülerimi yolladım..geçen yaz ama yanıt gelmedi..Ben şunada inanıyorum her bünyede aynı sonuç vericek diye bir kaide yok ..Zaten bu ürünün pazarlama şirketini aramıştım ben ilk kargoyla geldiğinde adam gayet güzel anlattı işi gereği kiminde 1 inci kutuda yanıt verir kimine 2nci kimine üçüncü ama düzenli sabah akşam süreceksiniz demişti..bende memede beze olursa diye sormuştum kaş yapayım derken göz çıkarmayalım dedim..Ürünümüz sağlık bakanlığı onaylı ve yurt dışına da satış yapıyoruz dedi..bir sorun oluşursa şikayetimizden kaçınmayız diyede laf sokmuştum napayım......Bende de ilk hevesli başladım sonr aokulun bşlamasıyla bide 20 günden sonra inme olunca morlim bozuldu bırkmıştık.. 1 nci kutu bÇok üzgünüm çoookitmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?