• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOZZPLUS KREMi Kullananlar arkadaşlar buraya...

Selam kızlar çok özürdiliyorum okulum başladığı için takip etme olasılığım azaldı bu arada ben çok kötü bişey yaptım bir kutuyu bile bitiremedim..Çok üzgünüm çoook..YA ilkin iyi bişeler olmayabaşlamıştım ilk günlerinde sonra indi falan şişliklerr moralim bozuldu ama kullanıyordu sonra okul kayıtları falan sabah sürünce akşam unutuyodum..Ben hata yaptım ümitsizliğede kapıldım suç bende yaniiÇok üzgünüm çoook...işe yarayan arkadaşlar varmış okudumda onun adına çok sevindim...Aslında baştada pişman oldum bıraktığıma iki üç haftadır 5 kere sürmüşümdür son günlerde..hata ettim madem başladım ..bu işi bitirmeliydimm..HEpiniz adına özür diliyorum biliyorum bana güvenerek içinize ümit vermiştim ...Bilmiyorum çok hevesliydim ...mirmirmirmir

tamam canım merakla bekliyorum ben de sonuçları.kullan bana da özel msj at olur mu belki kaçırırım burdan sonucu.benim ölçülerim de seninkiyle aynı mafoldumben

tamam yazarım...bugün siparişi verdim yarın birgün gelir...1 ay'a kadar görüşürüz...

azmettim başarıcam :) ama biraz korkuyorum çünkü; öströjen kötü birşey yani fazla olması, birde kaç gram olduğu yazmıyo ya inşallah paralarımız boşuna gitmez :( sonunda yüzümüz gülerbilmiyorumkismile

öncelikle bu forumlara satış amaçlı üye olan çok fazla kişi olduğunu hatırlatarak her işe yaradı diyen kişiye inanmamanızı tavsiye ederim, bu forumun çoook eski müdavimi olarak...
çok işe yaradı diyen arkadaş kusura bakmasın umarım öyle değildir ama yalnızca iki mesajı var ikisi de bu kremle ilgili... bu gibi şeylere dikkat edin lütfen.
açıkçası bu kremin de diğerleri gibi hiçbir işe yaramayacağını düşünüyorum.

yaaa :( bir ümit işte...bir tane kullanıcam bakalım işe yarayacak mı valla ne kremle ilgim var ne başka bişiyle sadece biraz büyüsünler istiyorum o kadar...ama söz veriyorum gerçekten isteyen arkadaşlara ben söyliycem eğer bir tüp bitesiye kadar hiç bişi olmazsa hemen yazıcam çünkü 2 haftada başlıyo dolgunlaşmaya diyorlar bakalım artık...eğer olmazsa tek çare estetik cerrah yolu :'(

slmm arkadaslar .. bende takip ediyorum ilk aklıma gelende evet reklam amaçlıdır yazıp kayıt olanlar dedim ama memnuniyetsizliginide bildirince inandım biraz lutfen kullanan arkadaşlar yazsınlarki unutmasınlar burayı:(( kime neye inanacagıızı bileiyoruz artık birbirimize yardımcı olalım cokta ucuz deil herkes denemek için bi kutu alsa gereken satış yapılmış olur:)) lutfen gercekten kullanan arkadaslar yazınn

WAlla kızlar bende çook sıkıldım artık bende 1 beden büyüsün istiyorum Saraçoğluda bile prolaktin ,Lh vs. tahlil sonuçlarımı yolladım ölçülerimi yolladım..geçen yaz ama yanıt gelmedi..Ben şunada inanıyorum her bünyede aynı sonuç vericek diye bir kaide yok ..Zaten bu ürünün pazarlama şirketini aramıştım ben ilk kargoyla geldiğinde adam gayet güzel anlattı işi gereği kiminde 1 inci kutuda yanıt verir kimine 2nci kimine üçüncü ama düzenli sabah akşam süreceksiniz demişti..bende memede beze olursa diye sormuştum kaş yapayım derken göz çıkarmayalım dedim..Ürünümüz sağlık bakanlığı onaylı ve yurt dışına da satış yapıyoruz dedi..bir sorun oluşursa şikayetimizden kaçınmayız diyede laf sokmuştum napayım...:1:...Bende de ilk hevesli başladım sonr aokulun bşlamasıyla bide 20 günden sonra inme olunca morlim bozuldu bırkmıştık.. 1 nci kutu bÇok üzgünüm çoookitmedi ya

fisfisfisfisfisfis
WAlla kızlar bende çook sıkıldım artık bende 1 beden büyüsün istiyorum Saraçoğluda bile prolaktin ,Lh vs. tahlil sonuçlarımı yolladım ölçülerimi yolladım..geçen yaz ama yanıt gelmedi..Ben şunada inanıyorum her bünyede aynı sonuç vericek diye bir kaide yok ..Zaten bu ürünün pazarlama şirketini aramıştım ben ilk kargoyla geldiğinde adam gayet güzel anlattı işi gereği kiminde 1 inci kutuda yanıt verir kimine 2nci kimine üçüncü ama düzenli sabah akşam süreceksiniz demişti..bende memede beze olursa diye sormuştum kaş yapayım derken göz çıkarmayalım dedim..Ürünümüz sağlık bakanlığı onaylı ve yurt dışına da satış yapıyoruz dedi..bir sorun oluşursa şikayetimizden kaçınmayız diyede laf sokmuştum napayım...:1:...Bende de ilk hevesli başladım sonr aokulun bşlamasıyla bide 20 günden sonra inme olunca morlim bozuldu bırkmıştık.. 1 nci kutu bÇok üzgünüm çoookitmedi ya

canım nozzplusdan bahsediyorsun dimi?

nozzplus kremim geldi,kaç gram diyordum yazmıyordu çünkü çok korktum eyvah dedim gönderirler mi 30 gramcık bir şey ama Allah'tan 100 ml mişkaydirigubbakcemile4 sağlık bakanlığı onaylı demiyorlar ama bildirilmiştir yazıyo.kendime belli saatler ayarladım sabah 11 akşam 11 şuna inanıyorum ki ister ilaç kullan ister krem mutlaka aynı saatlerde kullanılması şart çünkü faydasını o zaman görüyorsun...ne kadar sürede biter bilmiyorum ama etkisini göstermeye başlarsa kesinlikle 3 kutu falan kullanıcam...söz verdiğim gibi gelişmeleri yazıcam size...bende ilk defa böyle bir işe giriştim Allah yüzümüzü güldürür inşallah...

hadi bkalım inşallah yuhbi:3:..bende senin gibi aynı saatler olmasına dikkat etmiştim..nasıl bir ilaç kullandığımzda belli bir saati vardır ona göre tesir gösterir diye bende sabah 10 ile akşam 10 da sürüyordum..benim Kutum bitmedi tekrar sürmeye başladım..yine takıntı yaptım sanırım ...bilmiyorumkismile

kızlarrrr bütün yorumları okudum bnmde ölçm 75. banada defalarca mail geldi bu kremle ilgili fakat bnde cesaret edemedm verdiğim paraya yazık olmasın fln die bide bi zararı olrmuki die en önmliside kalıcı olp olmaması mesela kullanp belli bi şişlk elde edip snrada onu kaybedenler varmş korktum açıkcası kullananlar lütfen yazsn takip edicm :(:(

Bak canım herkes bu kremi alırken düşünüyor bende ailemde boşuna kullancaksın annem hele çook kızmıştı ama ben istiyorum büyümesini demiştim.Kullandım ama 3 haftadır aksattım iştemafoldumben..hevesleniyor insan ama olmuyor işte mafoldumben ben farklı birçok krem kullandım ama 1 er kutu devamını getirmedim neyse bu kremdeydi umudum ama kutu bitmedi devam ediyorum kullanmaya tekrar..yerimseniben..

valla kızlar bugün 2.gün kullanmaya başlayalı eğer 1.kutunun sonunda (ki en az 3 hafta sürer) bir fark olursa dikleşme şişme vs. hemen 2.kutuyu sipariş edicem...estetik ameliyat yaptırmak istiyordum fiyatları 3500 ve 9000 arası fiyatı var, dedim ki kendi kendime bu kadar parayı vereceksin ameliyat olacaksın sonuçta vücudun kabul edip etmemesi sorunu var kabul etmezse dışarı atmak istiyormuş yabancı cisim olduğu için tam garantisi yokmuş,,, neyse; sonuca gelelim en fazla 200 tl gider ama inanıyorum büyüyecek...sabretmek lazım...

afra çok teşekkür ederim güzelim walla bnde şerbetçiotu kürünü yaptım onu kullandm 2 hafta kdr bi değişklk elde etmedim şimdi tkrr yapıcm dewm edicm baklm. cnm ölçülern kaç snn bide boy kilon ve yaşın çok oldum ama bide hangi kremleri kullandın?? merk ediorumda:) bnm korkum alıp kullanıcz 1 kutu 2 kutu her neyse ama bıraktıktn snra eski haline dönückmi :(:( eğer kalıcı olmicksa yazık yani hm emeğimize hem sabrımıza hem paramıza çok kararsız kaldım napsm bilemiorm o kdr çok şey warki hem piyasada hem nette kafam karıştı

rica ederim canım aynı dertten müzdaripiz sonuçta birbirimize yardımcı olamamız gerek en azından paylaşmamız gerek..ben nisan ayından beri 3 değişik krem kullandım..ilk kremim star brust idi küçük bişeydi aktardan almıştım..ilk haftalarda ağrı olmuştu ve kötü bir kokusu vardı sürüp bnyodan çıkınca erkek kardeşim bu ne ya ne kokuyo burası diye tepki verirdi.:1:etkisi hiç olmadı başka bir krem kullandımoda nitro kanada isminde içinde sabunuda vardı onu düzenli kullandım o bitti ..hiç bir etki olmadı..ne ağrı ne şişme tık yoktu bende diğer kutuyu almadım aslında aktarcı bir kutuda işlevini göstermeye bilir demişti..bende olsunda isterse 4 kutuda versin demiştim ama işte ya büyütmezse diye bırakmıştım psikolojik olarakakannehir..eylüldede e-maiile gelen nozzplus kremini okudum içeriğini mantıklı geldi alıcam dedim işte ara verdim başlarda okuduysan yorumlarını ama ilk haftalarda hemen şişme olmuştu şoook etkisi olmuştu bende anneme ablama gösteriyodum onlarda şaşırmışlardı..kaydirigubbakcemile2..ama adet sonrası çekilme oldu ölçülerimm artmıştı şimdi ölçtüm bak senin için: meme ortasından 80 meme antından 75,5 gibi...:gitme:

ayy cnm bnm çok teşkkr ederim kıyamam kalkmş ölçmüş:) yine iyiymiş snnkiler bn dha müzdarip durumdayım snn alt ölçn bnm ortadan ölçtüğüme denk gelio ama tabi bn snn kdr çabalamadım bu nozzplus tan bnde ümitliyim yani ne bilyim inandırcı gelio ama sn devm et bklm düzenli kullan cnm aksatmadn snden alıym haberlerini bnde ona göre başlayım baklm inş çabuck işe yrr ve kalıcı olr cnm haplarada cesaret edemiorm ilk kullandığında eft çoğu arkadaşn yorumnda etki ettiği yazıo ama önmli olan sonrası o kdr hap alıcksn her ne kdr bitkisel olsada buda bünye sonçta

Back