Merhaba arkadaşlar Sİteye yeni katılanlar arasındayım.a.s..Benimde sorunum küçük göğüslerim.:)) 75 bile olmuyor..( Mail üzerinden gelen nozzplus kremi 3 gündür kullanıyorum..İçerisinde Adaçayı ,çörek otu,karabiber,portakal,papatya,ısırgan,soya,tarçın,anason,çuha çiçeği,okaliptus susam,aynısefa Extraclan var..Düz göğsün nedeni, galaktafor anomalisi ve yağ eksikliğidir. Emzirmeden sonra oluşan göğüs sarkıklığının nedeni, yağ kaybı ve göğüs yüzeyinin gevşemesidir. Ürünümüz, bu durumu düzeltmeyi şöyle sağlar:
Galaktofor ve asinus genişlemesini destekler. Ürünün içeriği galaktofor ve acinus'un tekrar yapılandırılmasında ve genişlemesinde östreojeni taklit ederek yardımcı olur. Göğüsteki yağ birikimini destekler..Bakalım dünden beri memişlerimde sızı var..acaba karabiber var içinde omu yakıyor :bbo: hadi kızlar ilerleme olursa haber veririm ...Çok istiyorum artık göğüslerim olsun ya...guclubacismile
EVEt canım dünden beri bir acı sızı olmaya başladı..memiş çevrem şişmeye başladı ..Bir yandan seviniyorum bir yandanda inşallah büyümesi kalıcı olur diyorum..:Saruboceq: ablamla anne gösterdim ..aaaa şişmiş falan dediler ..hafif..benim ölçülerim ..göğüs hizası :76 Göğüs altında :72 falan büyüsünler artıkkkkk okadar besliyoruzzz dimi yaa:Saruboceq:
YAAAA KIZLAR BİŞİYY DİYİMMİİİ NOZZPLUS BİR MUCİZEYMİŞ BUNU ANLADIM...hihoyyyt YAAAA 2.Cİ KUTUNUN SONUNA YAKLAŞTIM 75 BEDENİM 80 OLMAK ÜZEREEzemuszemus SABAH-AKŞAM MASAJ YAPIYORUMMM YAAA SÜREKLİ SÜTYEN ALIYORUM OLMUYOLAR YAAAA İNANANMIYORUM NZZPLUSSS SENİ ÇOK SEVİYORUM....DİĞERLERİNDEN NEFRET EDİYORUM HİÇ BİŞİY YAPMIDILARRRR:lepi:
arkadaşlar bende okudum ama hepimizin aynı sorunu var tam bir bilgi yok ben 3 kutu bitirdim 2 beden büyüdü diyen var mı? çünkü; 2 beden garantisi veriyorlar en azından öyle yazıyor... ya 75 bile değil destekli 75 kullanıyorum hiç dolmuyoameliyat olmaya karar verdim ama çok pahalı inşallah işe yarar... 120 tl nin başına gelsin gelen dimi merakla takip edicem gelişmeleri ve birde kullanıcam söz yazıcam size bende etkili olursa herkeste olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?