• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NOZZPLUS KREMi Kullananlar arkadaşlar buraya...

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
Merhaba arkadaşlar Sİteye yeni katılanlar arasındayım.a.s..Benimde sorunum küçük göğüslerim.:)) 75 bile olmuyor..:(( Mail üzerinden gelen nozzplus kremi 3 gündür kullanıyorum..İçerisinde Adaçayı ,çörek otu,karabiber,portakal,papatya,ısırgan,soya,tarçın,anason,çuha çiçeği,okaliptus susam,aynısefa Extraclan var..Düz göğsün nedeni, galaktafor anomalisi ve yağ eksikliğidir. Emzirmeden sonra oluşan göğüs sarkıklığının nedeni, yağ kaybı ve göğüs yüzeyinin gevşemesidir. Ürünümüz, bu durumu düzeltmeyi şöyle sağlar:
Galaktofor ve asinus genişlemesini destekler. Ürünün içeriği galaktofor ve acinus'un tekrar yapılandırılmasında ve genişlemesinde östreojeni taklit ederek yardımcı olur. Göğüsteki yağ birikimini destekler..Bakalım dünden beri memişlerimde sızı var..acaba karabiber var içinde omu yakıyor :bbo: hadi kızlar ilerleme olursa haber veririm ...Çok istiyorum artık göğüslerim olsun ya...guclubacismile

Merhaba arkadaşlar Sİteye yeni katılanlar arasındayım.a.s..Benimde sorunum küçük göğüslerim.:)) 75 bile olmuyor..:(( Mail üzerinden gelen nozzplus kremi 3 gündür kullanıyorum..İçerisinde Adaçayı ,çörek otu,karabiber,portakal,papatya,ısırgan,soya,tarçın,anason,çuha çiçeği,okaliptus susam,aynısefa Extraclan var..Düz göğsün nedeni, galaktafor anomalisi ve yağ eksikliğidir. Emzirmeden sonra oluşan göğüs sarkıklığının nedeni, yağ kaybı ve göğüs yüzeyinin gevşemesidir. Ürünümüz, bu durumu düzeltmeyi şöyle sağlar:
Galaktofor ve asinus genişlemesini destekler. Ürünün içeriği galaktofor ve acinus'un tekrar yapılandırılmasında ve genişlemesinde östreojeni taklit ederek yardımcı olur. Göğüsteki yağ birikimini destekler..Bakalım dünden beri memişlerimde sızı var..acaba karabiber var içinde omu yakıyor :bbo: hadi kızlar ilerleme olursa haber veririm ...Çok istiyorum artık göğüslerim olsun ya...guclubacismile

hadi bakalım sana kolay gelsin umarım güzel gelişmelerle dönersin opuyorumnanaktan

Merak ettim canım ben de ürünü takip ettim ama henüz almadım gelişmeleri yaz olur mu merakla bekliyorum .. kolay gelsin olumunekankayizsmile

EVEt canım dünden beri bir acı sızı olmaya başladı..memiş çevrem şişmeye başladı ..Bir yandan seviniyorum bir yandanda inşallah büyümesi kalıcı olur diyorum..:Saruboceq: ablamla anne gösterdim ..aaaa şişmiş falan dediler ..hafif..benim ölçülerim ..göğüs hizası :76 Göğüs altında :72 falan büyüsünler artıkkkkk okadar besliyoruzzz dimi yaa:Saruboceq:

ayy kızlar selam varmı bir gelişme acaba merakla sonucu bekliyorumda :DDD eğer olumlu olursa bende alıcam bilgilendirirseniz sevirim.tşkr

walla şekerim bende acık şişme var..ölçülerdede ilerleme oldu 3-5 cm masjda yapıyorum..ben bu kremden ümitliyim..önceden 2 krem kullandım farklı hiçbir şişlik olmamıştı..İnşallah geçici değildir yaa..acık kendime güvenim geldi yaaa..hihoyyyt:dance:bu bitsin bir kutu daha siperiş verecem..:dance:

EVEt canım dünden beri bir acı sızı olmaya başladı..memiş çevrem şişmeye başladı ..Bir yandan seviniyorum bir yandanda inşallah büyümesi kalıcı olur diyorum..:Saruboceq: ablamla anne gösterdim ..aaaa şişmiş falan dediler ..hafif..benim ölçülerim ..göğüs hizası :76 Göğüs altında :72 falan büyüsünler artıkkkkk okadar besliyoruzzz dimi yaa:Saruboceq:

canım maşallah diyeyim .. ama göğüsün etrafındaki şişlik tam olarak nasıl?
göğsüün ağrıyor mu bi de ne kaadara aldın sen bu kremi ??
ben kötü yorumlar da okudum tırsıyorum halen almaya boshayallersmile

nozzplusu kulllanalı 18 gün oldu dikleştiğini söyleyebilirim..çok bariz bir büyüme yok elbette ama etkisini 15 günden sonra gösteriyormuş..fiyatı 69 tl aldım netten siparişle..İnat ettim devam edicem arkadaş bu yola baş koydum 2 ci kutuyu da lıcam en azından kullnmadım demek ...:Saruboceq: ölçüyorumda 79 geliyor alttanda76,5 geliyor öncekinden farklılar:lepi: buarada rezene çayıda içeiyorum sabah akşam...kaydirigubbakcemile2

cnm ii güzelde ben o kremin içeriğine bakmıştım östrojen içeriyo o krem östrojen içerikli olanların zararlı olbilceği söyleniyo bide büyüteyim derken zarar vermesin bende büyümesini çok istiyorum fakat ona cesaret edemedim

bende bir aydır kullanıyorum ne bi etki ne bi tepki hiçbişey yok boşunamı verdim 130 kağıt bilmiyoum sızı falanda yok

YAAAA KIZLAR BİŞİYY DİYİMMİİİ NOZZPLUS BİR MUCİZEYMİŞ BUNU ANLADIM...hihoyyyt YAAAA 2.Cİ KUTUNUN SONUNA YAKLAŞTIM 75 BEDENİM 80 OLMAK ÜZEREEzemuszemus SABAH-AKŞAM MASAJ YAPIYORUMMM YAAA SÜREKLİ SÜTYEN ALIYORUM OLMUYOLAR YAAAA İNANANMIYORUM NZZPLUSSS SENİ ÇOK SEVİYORUM....DİĞERLERİNDEN NEFRET EDİYORUM HİÇ BİŞİY YAPMIDILARRRR:lepi:

YAAAA KIZLAR BİŞİYY DİYİMMİİİ NOZZPLUS BİR MUCİZEYMİŞ BUNU ANLADIM...hihoyyyt YAAAA 2.Cİ KUTUNUN SONUNA YAKLAŞTIM 75 BEDENİM 80 OLMAK ÜZEREEzemuszemus SABAH-AKŞAM MASAJ YAPIYORUMMM YAAA SÜREKLİ SÜTYEN ALIYORUM OLMUYOLAR YAAAA İNANANMIYORUM NZZPLUSSS SENİ ÇOK SEVİYORUM....DİĞERLERİNDEN NEFRET EDİYORUM HİÇ BİŞİY YAPMIDILARRRR:lepi:

waaooww :1shok: iananamıyorum.bende çok istiyorum büyümesini ama olmuyoooomafoldumben

gerçekten dene birkeree ne demek istediğimi yaşa gör...ben birçok ilacın içindeyim neler kullandım işe yaramadı ama gerçekten mucize....çok memnunum ...bir arkadaş tavsiye etmişti bende önyargıyla yaklaştım önce ama daha sonra gördümkiii mucizeviiiiiiiohaoldumsmileinanamadımmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

başka kullanıpta memnun kalan var mı nozzplustan arkadaşlar....yada memnun kalmayan ???

ya ben çok merak ettim afra1685 sen konuyu açalı 1,5 ay olmuş nerdeyse kremi kullandınmı ikinci kutuyuda alacam demişsin gelişmeleri yazmamışsın nasıl bilecez işe yarayıp yaramadığını başka kullanan arkadaşlar varmı ...

arkadaşlar bende okudum ama hepimizin aynı sorunu var tam bir bilgi yok ben 3 kutu bitirdim 2 beden büyüdü diyen var mı? çünkü; 2 beden garantisi veriyorlar en azından öyle yazıyor... ya 75 bile değil destekli 75 kullanıyorum hiç dolmuyo :( ameliyat olmaya karar verdim ama çok pahalı inşallah işe yarar... 120 tl nin başına gelsin gelen dimi merakla takip edicem gelişmeleri ve birde kullanıcam söz yazıcam size bende etkili olursa herkeste olur...

arkadaşlar bende okudum ama hepimizin aynı sorunu var tam bir bilgi yok ben 3 kutu bitirdim 2 beden büyüdü diyen var mı? çünkü; 2 beden garantisi veriyorlar en azından öyle yazıyor... ya 75 bile değil destekli 75 kullanıyorum hiç dolmuyo :( ameliyat olmaya karar verdim ama çok pahalı inşallah işe yarar... 120 tl nin başına gelsin gelen dimi merakla takip edicem gelişmeleri ve birde kullanıcam söz yazıcam size bende etkili olursa herkeste olur...

tamam canım merakla bekliyorum ben de sonuçları.kullan bana da özel msj at olur mu belki kaçırırım burdan sonucu.benim ölçülerim de seninkiyle aynı mafoldumben

Back