• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Noviderm boreade kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bsragzde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.247
4
66
Antalya
merhaba kızlarr . dün eczanede viitamin alırkan noviderm ürünlerini gördüm uzun süredir aklımdaydı hazır kremimim sonuna kadar gelmişken alıyım dedm . scrub , boreade 12 ve Motifying Emulsıon aldım . 3 al 2 öde şeklinde bi kampanyadaymış üçüne 76 tl verdim . bilmiyorum iyi mi ettim fiyatları nasıl ama kampanyayı duyunca alıyım dedim . yüzümü bioderma yüz yıkama jeli ile yıkıyorum . dün ilk kez novidermlerimi kullandım kullandıkca buraya yazmayı düşünüyorum forumda noviderma ile ilgili tam bilgi bulamadım çünkü :)))

kimse yazmamış ama ben yazıyım cuma günü başladım kullanmaya . bugün çenemde kırmızı kocaman bi sivilce çıktı sebebi noviderm mi bilmiyorum ama hiç böyle sivilcem çıkmazdı. sinir oldum :44: yarın eczaneye gidicem bide bugün boreade 12 yi sürerken yüzüm feci yandı ve alnımın kenarları kaşındı . off off yarn eczane yolları görüldü.

eczaneye gittiğimde noviderm in uzmanlarından biriyle telefonda konuştum yüzümün aşırı yandığını kaşındığını söyledim cildim alışmadığı için bunun normal olcağnı gün aşırı kullanmamı eğer sorun olursa geri alcaklarını söyledi. bende bugün yüzümü gzlce scrublla yıkadım ve boreade 12 sürdüm o nasıl yanma genede bekledim. o arada saçımı taradım yüzüm nasıl terledi yandı anlatamam sonra aynaya bi baktım ne göriyim yüzümde birsürü kırmızı kabarcıklar . moralim nasıl bozldu anlatamam yarın seti eczaneye götryrm bugn de resmerimi çektk yüzümün ama çok moralm bozldu o yüzden yüzü hassas olanlara kesinlikle önermiyorum :(( :2:

kimse cevap vermemiş olsa da ben genede yazıyorum bugün doktora gittim yüzüm alerji olmuş ürünler alerjiye neden olmuş . kremler ve tablet verdi pazartesi günü kontole çağırdı ve bu kadar kiş bakıp bi kişi bile yorum yapmamış gerçekten çok üzgünüm :43:

tatlım urunle ılgılı bır bılgım yok ama kılıcbalıgına danısmanı tavsıye ederım o da hassas bır cılde sahıp gayette guzel basa cıkıyordur dıye tahmın edıyorum canım benım

tatlım urunle ılgılı bır bılgım yok ama kılıcbalıgına danısmanı tavsıye ederım o da hassas bır cılde sahıp gayette guzel basa cıkıyordur dıye tahmın edıyorum canım benım

cok tesekkür ederim canım danışcam kendisine :) umarım yardımcı olur :)

cok gecmis olsun canim yaa cilt bakiminda eczaneler genelde pirim aldiklari urunleri daha fazla satmaya yoneliyorlar tavsiye ediyorlar ama su bir gercek ki la rosh vich ve awen in urunlerini genelde doktorlar oneriyo ozelliklede la roch un urunlerini uzuldum simdi :(( hassas bi cilt yapisina sahip olan insanlar kesinlikle alacaklati urunleri doktor gozetiminde alsinlar cunku alerjik reaksiyonu cok fazla tepki olarak veriyor.. bence o urunleri kullanmayi direk kes eger kesmediysen

cok gecmis olsun canim yaa cilt bakiminda eczaneler genelde pirim aldiklari urunleri daha fazla satmaya yoneliyorlar tavsiye ediyorlar ama su bir gercek ki la rosh vich ve awen in urunlerini genelde doktorlar oneriyo ozelliklede la roch un urunlerini uzuldum simdi :(( hassas bi cilt yapisina sahip olan insanlar kesinlikle alacaklati urunleri doktor gozetiminde alsinlar cunku alerjik reaksiyonu cok fazla tepki olarak veriyor.. bence o urunleri kullanmayi direk kes eger kesmediysen

Saol canım kestim zaten hatta doktordan çıktım doktorun reçetesiyle birlikte eczanenin yolunu tuttum iade ettim ürünleri bidaha da noviderm hayatta kullanmam firma arıycak sizi dedi eczanedeki bayan arasın da içimi dökeyeim bi hergün yüzümn resmini çekiyorum . birsürü açıdan zarar gördüm hem maddi hem manevi o da ayrı konu maddi kısmını geçtim doktorun yüzüme verdği ilaçlar da yüzüme iyi gelmiyo malum yüzme alerji kremi süryorum kırmızılklar gitsin diye ama sivilceler çıkmaya başladı böylede hiç yoktan ilaç kullanmaya başladım her gün hap içiyorum. sinirlerim bozuk gerçekten ama şu açıdan bakıyorum geçmiycek bişey değil onun için içim rahat biraz :))

tam da noviderm almaya karar vermiştim... teşekkürler verdiğin bilgiler için.. minnettarım..

Ben de 3 al 2 öde kampanyasından dolabı doldurmayı planlamıştım.. İyi oldu bunu öğrenmem.. Geçmiş olsun.. Ve uyardığın için de teşekkürler..

noviderm in bu serisini ablam kullanıyor,cildi de karma ...
burada sadece bir kişinin cildinde reaksiyon oldu diye ürünü kötülemenin bir manası yok bence..
Ablam bunu kullanmaya başladığı ilk haftada ben fark etmiştim-iki üç haftada bir görüşüyoruz haliyle fark ediyor insan ister istemez...
Cildi aydınlanmış,sivilceleri kurumuş azalmıştı
Bir tek boyun -çene kısmındakiler duruyordu onun da sebebi hormonal yani...
Ama aşırı memnun,uzunca süredir de kullanıyor.

Şöyle bir özet geçeyim kzılar;cilt tipinize ve sorununuza uygun ürün kullanmazsanız sonuç böyle olur.
Kuru ve hassas ciltlerin bu tarz bir seriyi kullanmaları son derece sakıncalı çünkü bildiğin cildi soyuyor!
Önce cilt tipinize ve sorununa karar verin,sonra ürün araştırın.Ürünün açıklamlarını güzelce okuyun,içeriklerine bakın neymiş ne değilmiş..
Mesela ben de yüzü alerji olan arkadaşımızın yaşadığını clean and clear ile yaşamıştım,hem de daha kötüsünü.
Kızarma kabarma faaln değil tüm kıl köklerim iltihaplanıp beyaz baş vermişti.Şimdi bu direk markayı mı kötüleme sebebi?hayır,ürün bana göre değildi ya da cildim ürünü kabul edecek dönemiinde değildi.
Beslenmeniz,cildinizi temizleme şekliniz,kullandığınız ilaçlar,çevresel faktörler,hepsi etki eder..
bunları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyorum...

Makyaj,Moda ve Bakım'a Dair...

Bana da cilt doktorum temizleme jelini vermişti süper temizliyor ama sivilcelere ve cilt yağlanmasına bir etkisi olmadı malesef. Onun haricinde herhangi bir alerji yapmadı bana.

Back
X