benim tanıdığım kullanıyor ama doktor muane oldu diyet formuda aldı onla beraber uyguluyor işe yaradıO kadar zayıflama çayı kullandım ki artık hiç birine güvenim kalmadı maalesef bir dünya para verip alıyoruz ama sonuç çok yaratıcı olmuyor. Bunu da kullanmayı düşünüyorum ama biraz araştırmak istiyorum
küçükmü büyügemi çıkartıyor sindirim hızlandırıyormuArkadaşlar bunun yerine size bir kür önereyim onu deneyin,diyetisyenden aldım tarifi müthiş ödem atıyor. 1 elma,1 limon,1 kabuk tarçın,birkaç dal maydanoz,1 çay kaşığı top karabiber ve 1 çay kaşığı mate çayı.Bunları 1,5 lt. suda 15 dk kaynatıyoruz ve gün içinde tüketiyoruz,çok sık tuvalete çıkarır bilginiz olsun.
normal form yeşil çaylarından farkı yokmuş sanırım kullananlar var işe yarayanda var yaramayan da o yüzden normal yeşil çay kullanıyorum :)benim tanıdığım kullanıyor ama doktor muane oldu diyet formuda aldı onla beraber uyguluyor işe yaradı
Ben yeni kullanmaya basladim ama zaten bu cayin orjinalinde yani bootea detox cayinda, cayin metabolizmayi hizlandirdigi enerji verdigi ve yag yakiminj hizlandirdigi yaziyor bu cayda nerdeyse ayni malzemelerden yapiliyor, cogu deneyen oturarak 1 ayda 10 kilo verecegini dusunuyor ama bunun sebebi cayda bir aciklama olmamasidir. Diger cayda kullandigin sure boyunca yiyecek menu veriyor gunde en az 15 dakika spor tavsiye ediliyor istenilen kiloya ulasmak icin. Sadece icmek degil yani bitkisel caylar bunlar sonucta. detox suresincede et yenilmemesi tavsiye ediliyor bunlarin icindeki toksinleri temizlemek amaclandigi icin. Umarim yardimci olmustur. Ben ilk gunden tokluk ve enerjik hissettim herkesede tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar!
İnternette bu aralar çok fazla reklamını görüyorum. Bu detox çayını kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?