Kullanıyorum,ama diyetle faydası oluyor.Bana tek başına aman aman fayda göstermediMerhaba arkadaşlar!
İnternette bu aralar çok fazla reklamını görüyorum. Bu detox çayını kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Evet diyete takviye oluyor.Bende etkisi bu yöndeydi,yine de bünyeden bünyeye belki farklılık gösterebilir.hımm anladım peki diyetle faydasını nasıl gosterıyor metabolızmanı mı calıstırıyor?
Ben daha çok protein ağırlıklı,meyve,çiğ kuruyemiş tüketiyorum.Ama zaten çaydan önce uyguladığım kendimce ya da bana iyi gelen gıdaları çözdüm diyimanladım peki birsey daha soracagım hangı dıyetı uyguluyorsun bununla bırlıkte
hımm anladım
Bişey değil,sende saolhımm anladım canım saol bılgıler ıcın:)
Rica ederim ☺Teşekkür ederim ben de :)
kullanmaya başladınız mı acaba bende düşünüyorumdaMerhaba arkadaşlar!
İnternette bu aralar çok fazla reklamını görüyorum. Bu detox çayını kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı acaba?
şu an evimde olmadığım için sipariş veremedim bi de ayrıntılı olarak araştıramadım bu çayı. hala kararsızım anlıcağnızkullanmaya başladınız mı acaba bende düşünüyorumda
merhabalar kullandiniz mi acaba cayI, bir faydasi oldu mu?O kadar zayıflama çayı kullandım ki artık hiç birine güvenim kalmadı maalesef bir dünya para verip alıyoruz ama sonuç çok yaratıcı olmuyor. Bunu da kullanmayı düşünüyorum ama biraz araştırmak istiyorum
hayır kullanmadım ama çok araştırdım genelde memnunun kalınmamış bende vazgeçtim. Onun yerine normal yeşil çay kullanıyorum içine ıhlamur karanfil elma kabuğu tarçın atıyorum demleyip içiyorum diyetisyenim önermişti bunu. Dünya para vermeyede gerek olmuyor inan bana akşam yatmadan öncede nar çiçeği çayı içiyorum. Bunları size tavsiye edebilirim :)merhabalar kullandiniz mi acaba cayI, bir faydasi oldu mu?
cok tesekkur ederim :)hayır kullanmadım ama çok araştırdım genelde memnunun kalınmamış bende vazgeçtim. Onun yerine normal yeşil çay kullanıyorum içine ıhlamur karanfil elma kabuğu tarçın atıyorum demleyip içiyorum diyetisyenim önermişti bunu. Dünya para vermeyede gerek olmuyor inan bana akşam yatmadan öncede nar çiçeği çayı içiyorum. Bunları size tavsiye edebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?