note markalı kozmetik ürünleri

elifsuu21

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
21
4
28
arkadaşlar note ürünleri kullanan var mı aranızda pudrası ve rimelleri hakkında bilgi verebilir misniz ?

BEN BİR ARA FONDOTEN ALLIK KULLANDIM MEMLUN KALDIM GÜZEL ÜRÜNLERİ VAR AMA PUDRASINI ACIK RENK ALDIGIM ICIN KULLANAMIYORUM

Ben note un dipliner ve rujunu aldım, dipliner tam bir felaket hiç beğenmedim, ruj da kalıcı seriden 3 numaralı chic nude diye bir ruj ve gerçekten harika bayılarak kullanıyorum.

rimelini kullandım çok kötüydü.. bir de en beğenilen rimeliydi.. bir alana bir bedava vardı.. böyle aşırı ıslak sıvı bir kıvamı var hiç sevmedim.. ikinci tüpü kullanamadım bile..

note ultra volume maskara diye geçiyor..

Note un kalem farları var sürüldüğü anda sabitkeniyor ben en açık rengini kullanıyorum göz pınarıma ve göz içine sürüyorum hiç akmıyor başarılı bi ürün bence

Marka mükemmel tasarlıyor. Göz kalemlerine rastladım dilimden dökülenler ''Ohaaaaaaaaa'' oldu.

Watsonsta 1 alana 1 bedava kampanyasıyla 34 tl ye 1 fondöten ve 1 allık aldım. Bayılarak kullanıyorum. Hatta kampanya süresini öğrendim 10 mayıs sonmuş. Aynılarından 1 er adet daha alacağım.

bende 5 li far paleti(nude tonda olan) ve pudrasını kullanıyorum..begendim

bugun denemek icin koyu murdum bir ruj, pata krem ve kalem eyeliner aldim. tek kelimeyle hayran kaldim. tonlarca para bayilmisin bos yere digerlerine... kesinlikle bundan sonraki markam bellidir

tekli farının fildişi rengini kullanıyorum rengi verme ortalaması düşük ama nude makyaj yaparken işime yarıyor

bende mat rujlarına hayran kaldım bugun denedım de aklımda kaldı yarın gıdıp alabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…