Nostaljik gelin arabam:)))

canım gerçekten çok hoş olmuş bende üstü açık bi araba istemiştim ama eşim korktu. çocukların saldırısına uğrarız diye kaydirigubbakcemile3

Bayıldım valla ben de böyle bişi istiyorum, bizim burada da at arabasını süslerler ama bu şık olmuş böyle bebek filan mutluluklar dilerim

canım harika yaa çok kaçık bişi olmuş bayıldım valla Allah mesut etsin inşallah darısı başıma ama nişanlım askerde bi gelsin bende eklerim bi dahaki yaza inşallah...

süperrrrrr.. harika bişey bu :))
bende evlenirsem eğerlim kardeşimin classic leşmin mini arabasını süsliyecem :))

bornovada çok görüyorum bu arabayı.. ( yani budur herhalde, kaç tane vardır ki bu araçtan :1rolleyes: )
düğün için düşünebilirim bunu, hoş olmuş.

ya az önce rent a car bölümüne yazmıştım...eski model istiyorum ve arkasına teneke bağlıcam diye...bu kadar mı olur...bende böyle istiyorum yaa...

Oyıncakçıları dolaş canım. Olmadı al bir bebek üstüne gelinliğini sen dikiver bir beyaz gelinlik bir duvak hatta diktir olsun bitsin. Bu arada çok hoş olmuş çok beğendim, sürende bayan sanırsam. :) Bir an damat nerde dedim.

cnm çok güzel olmuş gelin araban yanlış hatırlamyorsam izmirde dayım kuzenin sünnet düğününde böyle bir araba kiralamıştı çok güzel oluyor allah mutlu etsin cnm

yaaa izmir diyosun canm bende manisadayım nerden kiraladınız bunu çok güzel tam benim hayalim lütfen yazzzzzzzz

bu benim hayalim ya,coooooooook begendim
ama bizim oralarda böyle bir arabayi nasil bulcam hic bir fikrim yok
ama cok istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…