- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
canım ayetle çelişmiyorum ki ayet de iman etmek şartı ile diyor . Ben de aynı şeyi söyluyorum zaten. İman etmediği sürece giremez demiştm
tamam hemfikiriz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ayetle çelişmiyorum ki ayet de iman etmek şartı ile diyor . Ben de aynı şeyi söyluyorum zaten. İman etmediği sürece giremez demiştm
Şu üzücü olayın ardından insaniyet kokan bu mektubu yazan adam için hala cennet muhabbeti yapanlara diyecek kelimem yok. Allah'tan başka kimseye düşmez bunu sorgulamak herkes işine baksın. Bu adam gibi yüreği temiz nice insan var kimin ne olacağını kimse bilemez.
Adam imanlı bir Hıristiyan olabilir ki bilmiyoruz
Ben sanırım fazla saf kaldım bugün konuyu kafamda toparlayamıyorum
Allah bilir adamın ne olduğunu ancak şu bir gerçek cennete de cehenneme de gitse...şu an yaptığı şey hepimizin şu klavye başında yaptığından bin kat daha hayırlı bin kat...
Aynen öyle arkadaşım zaten ne geliyorsa başımıza çok bilmişliğimizden geliyor. Başkasının imanı hakkında yorum yapmak hiçbirimize düşmez, takdir her zaman Allah'ındır ama güzel memleketimde herkes hacı hoca kesilir başımıza.Adam imanlı bir Hıristiyan olabilir ki bilmiyoruz
Ben sanırım fazla saf kaldım bugün konuyu kafamda toparlayamıyorum
Allah bilir adamın ne olduğunu ancak şu bir gerçek cennete de cehenneme de gitse...şu an yaptığı şey hepimizin şu klavye başında yaptığından bin kat daha hayırlı bin kat...