• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroşirürji Nöroşirürji DR. Umut YAKA

sevdaerdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
4
2
3
Merhabalar.
Ben kardeşimin beyin ameliyatı ile ilgili 3 yıl önce Dr. sorguladığımda, Sayın DR. Umut Yaka'yı bulduk. İyikide bulduk. Hasta olan kişi sizin kardeşinizse daha ince eleyip sık dokuyorsunuz.Sonuçta beyin ile ilgili karar veriyorsunuz ve bu bütün hayatını değiştirebilir. Biz tercihimizi doğru doktordan yana yaptık. Doktorluğu haricinde çokta iyi bir İNSAN. Size her koşulda her şeyde yardımcı oluyor. Anlayacağımız şekilde tane tane sabırla anlatıyor. Telefonla çok rahat ulaşabileceğimiz ve soru sormaktan çekinmeyeceğimiz bir doktorumuz var. Düzenli kontrollerimi yapıyoruz ve çok şükür bir sıkıntımız yok. Sizde eğer nazicane fikrimi sorarsanız bu konuda kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Sonuçta karar verecek olan sizsiniz. Kolay değil canınızdan can teslim ediyorsunuz. Umarım sizlerde benim ve ailem gibi mutlu sonuçlar alırsınız.

Benim bel fitigindan cok cektim once rize devlet hastanesinde oldum ameliyat, ama acilarim agrilarim dinmedi hayatim kabusa dondu cocuklarimi kucagima alamaz oldum ikinci kez ameliyat dediler istanbulda Op Dr Seref Ozturk ten bahsettiler gidip bulduk Bir insan bu kadar mi duzgun olur , samimiyetle her sorumu cevapladi. Kendisi cerrahpasa cikisli dereceyle mezun bir cerrah, Allah tuttugunu altin etsin 2 ameliyat beni korkutsa da doktorumun eli degdi ve iyilestim.1 haftada ne agri kaldi ne sizi.Op Dr Seref Ozturk 0 5057983876 telefonunu herkese verir 7 24 cevaplar, ustelik acgozlu de degil diger doktorlar gibi ....

Back