Nöropatik Ağrı

Uzun süredir kimse yazmamis cevap verir misiniz bilmiyorum.ama bana ağrıyı tarif edebilir misiniz lütfen. Böyle uyuşma karincalanma yanma şeklinde bir ağrımı bu ??? Teşekkürler

Uzun süredir kimse yazmamis cevap verir misiniz bilmiyorum.ama bana ağrıyı tarif edebilir misiniz lütfen. Böyle uyuşma karincalanma yanma şeklinde bir ağrımı bu ??? Teşekkürler
Yanma sızı karıncalanma uyuşma acı yani herkesde farklıdır sanıtım özellikle gece dayanılmaz bana yeni teşhis kondu tedavi başladı insallah işe yarar... Herkese acilşifalar

6 ay önce diz yanından ameliyat oldum. Birden ortaya çıkan dayanılmaz ağrılarım ve bacakta güç kaybı vardı. Sinir sıkışmasından mış. Şu an Bacağım uyuşuk ve hafif arasıra ağrılarım var.ama kesinlikle normal bir bacak değil.böylemi kalıcam. Dr yüzde 20 kalabilir demişti.benim gibi sinir sıkışması ameliyatı olan varmı

Uyuşma karıncalanma yanık acısı elektrik çarpıyor gibi bir acı.gece uyunmaz gündüz oturtmaz

Benimde ayak bileğim de ve kalçada var lyrica kullanıyorum ama pek faydası yokkk

Bende lyrica kullanıyorum yüzüm uyuşuyor benimde hep böyle sanki kaşınıyor kaşınıyor sonra orda kan birikiyor gibi oluyor gözlerim kapanıyor uykum geliyor sürekli Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…