Nöropatik Ağrı

Evet, ameliyat farklı olabilir. Bununla ilgili çekilen bir film var mı bilemiyorum.
Ben de bir ara nörontin kullanmıştım ama çok kısa süre kullandım.
Sonra ameliyat oldum.
Sizin nereniz ağrıyordu?

Asinazcım benim ağrım göğüs ameliyatından sonra sağ göğüsümün sağ altında ,sanki ucunda elektrik olan ince bir kablo kopmuş oynadıkça etrafına elektrik veriyor gibi . Bazen çok daha kötü oluyor .

nöropatik ağrı için kullandım doktorum verdi ve çok ii geldi allah razı olsun zatten prospektüsünde nöropatik ağrılarda kullanılır yazıyor...
hangi ilacı kullandığınızı özeelden yazar mısınıopuyorumnanaktan

k
canım o ilacı bende kullandm.hiç faydası yok ayaklarım şişti:1no2:
2 yıldır bıraktm.çook iştah açıyo benneyaptımki
şimdi başka bi ilaç kullanıyorum o daha iyi a.s

Son düzenleme:

Bizi bilgilendirdiğin için çok tşk. Bende niye bukadar iştahım açıldı diyordum..Kulllandığın ilaç ın adı "L"ile başlıyordu değilmi ...? Öffff yaaa bu ağrılar hiç bitmiyor galiba bazen ölmek istiyorum yani.... 2 sene dediğine göre ben daha 7. aydayım . İstanbul ağrı markezin de Prof. dr. Serdar Erdine varmış o zaman oraya gideyim . Bu hapı kulllanmaktan vazgeçeyim dediğin gibi bir faydasıda yok zaten ben 4 aydır kulllanıyorum. Daha önce 53 kiloydum şimdi 56 oldum . Hemen bırakıyorum. Bu işin kökten bir çözümü yok galiba ((( biz böyle ilaçla ağrılar içindemi yaşayacağız......? Sanada Allahtan şifa diliyorum . Sevgiler canım...:çok üzgünüm:

evet canım Ly... diye bi ilaç.kapsül şeklinde yerimseniben
nöroloji uzmanı yazıyor.
snin kullandıığn ilaç benim ayaklarımı şişirdi davul gibi yaptı.bende bıraktm
şu an Ly... iyi geliyor.75 mg alıyorum düşün yanikaydirigubbakcemile5

kökten çözümü var mı inan bende bilmiyorumboshayallersmile

geçmiş olsun,sevgileropuyorumnanaktan

Çok teşekkürler canım bende doktorla konuşup o ilacı almayı düşünüyorum Allah hepimize acil şifalar versin insan başına gelmeden anlamıyor. Ben daha önce böyle bir ağrı olduğunu bile bilmiyordum görüşmek üzere.

Evet, sinirlerinizin ameliyat sırasında/sonrasında yıpranmış olabileceği kuvvetle ihtimal.
Ben suyun gücüne inanırım. Sıcak ya da soğuk su, denediniz mi hiç?
Muhtemelen elinizi o bölgeye sürdüğünüzde değişik bir his hissediyorsunuzdur.
Duş alırken dokunamamak, keselenememek gibi.
Mesela ben, epilasyon yaparken çok acı duyardım.
Neyse, sormak istediğim şu: Sıcak ya da soğuk su, teniniz hangisini seviyor bunu bir gözlemlemeye çalışın.
Bakalım ne olacak...

Önerin için teşekkürler Asinazcım bunu deneyeceğim. Fakat ben elimi bastırdığımda acı hissetmiyorum ,enteresan değilmi ...? basıyı kaldırdıktan 5 yada 10 dakika sonra ancak ....

Ağrınızı tarif edin bana.

Canım , benim ağrımın daha önce yerini bahsetmiştim .Ağrıda bazen göğsüme doğru bazen ,sırtıma , bazen oyan, bazen yanan, bazen zonklayan bir ağrı tarifi bayağı zor . Eğer ameliyatta kasıma bir şey olsaydı zaten kolumu hareket ettiremezdim. Benim meme ameliyatı dual plan denen bir yöntemle yapıldı .Bu yöntemde güğüs kası kesilip protezin üstü oraya sokuluyor altı kas üstunde kalıyor ,o zamanda çok doğal duruyor. benimkilerde çok güzel oldu gerçekten . Belki kesilen kastan çıkan bir sinir olabilir . doktorda şaşırdı . Doktorumda aslında çok iyi ama şans her ameliyatın bir riski var . genede şükrediyorum Allah daha büyük acılar vermesin.Sanırım bu nörapatik ağrılar hiç geçmiyor sürekli ilaçla idare ediliyor.Çok zor ..bu kadar ilgilendiğin için ayrıca sana çok teşekkür ediyorum.

Estagfirullah, ilgileneceğim tabii ki.
Ağrınız benimkine çok çok benziyor. Zonklayan, yanan.
Sinirleri zedelemişler sanırım. Dediğiniz gibi her ameliyatın bir riski muhakkak var.
Ameliyatınız daha çok yeni, zamanla iyileşecektir. Elinizi oraya bastırdığınızda ağrı hissetmemenizin sebebi de bence, (ameliyat çok yeni olduğu için) hissizlik...
İlk zaman, sinirler zedelendiği için böyle bir şey mümkündür.
İlgi alanınızı ağrıyan yerinize vermeyin, şu an muhakkak öyle yapıyorsunuzdur.
: ) diyecek başka şey bulamıyorum.
Mesleğiniz nedir?

[anladım bazaen bende böyle çelişkiler yaşıyorumm ama drlar hiç bişeyin yok diyolarrrrr

Ameliyatta yeni sayılmaz nerdeyse 8 ay olacak . Şimdilik ilaç kullanıyorum ... ağrıyı düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor şu an yazarken bile beni oymakta :) her şeyi zamana bırakacağız ...inşallah tüm hasta insanlar acil şifa bulur. Mesleğim "Makina ressamı" Sevgiler.....

Bence ameliyatınız çok çok yeni : )
Üstünden bir ağustos geçmesi gerek : )

merhaba kızlar benim ilacımın adı cym ile başlıyor ve çok ii geldi gerçekten nöroğatik ağrılar için ayrıca çok zayıflamıştım bu ilaç tam tersi iştahı kesiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…