• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nörolojiye mi gitmeliyim?

Aylin8246

∞
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
39
0
86
Ankara
merhaba bayanlar
yıllardır ara ara bacağımın uyluk kısmında uyuşma oluyordu. nedenini fazla önemsememekle birlikte hiç anlamamıştım ama bu günlerde belimden kaynaklandığını farkettim. mesela yüz üstü yattığım bir pozisyonda uyuşuyor. bir arkadaşım bel fıtığı gibi ciddi birşey olabilir kesinlikle doktora görün dedi beni korkuttu... böyle bir rahatsızlığı olan var mı ve bunun için nörolojiden mi randevu almamı önerirsiniz?... :(

uyuşma eğer bel fıtığıyla alakalı değilse beyindedir. Onun için nörolojiye gözükmen lazım. Zaten mr çektirir muhtemelen bel fıtığıysa seni gerekli birime yönlendirir diye düşünüyorum canım.. Geçmiş olsun..

uyuşma eğer bel fıtığıyla alakalı değilse beyindedir. Onun için nörolojiye gözükmen lazım. Zaten mr çektirir muhtemelen bel fıtığıysa seni gerekli birime yönlendirir diye düşünüyorum canım.. Geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim
daha önce belimdeki omurlardan birinde hafif düzeyde bi kırık olmuştu onun için de aklıma takılıyor acaba bi sorun mu var ilerde daha büyük bir sorun olur mu diye... amaaan bir damar sıkışıyordur kan gitmiyordur diye şimdiye kadar hep önemsemedim...:26: haftaya nörolojiden randevu alayım ben :(

çok teşekkür ederim
daha önce belimdeki omurlardan birinde hafif düzeyde bi kırık olmuştu onun için de aklıma takılıyor acaba bi sorun mu var ilerde daha büyük bir sorun olur mu diye... amaaan bir damar sıkışıyordur kan gitmiyordur diye şimdiye kadar hep önemsemedim...:26: haftaya nörolojiden randevu alayım ben :(

al canım.. Sağlık ertelemeye gelmez hele beyinde oluşan rahatsızlıklar hiç gelmez.. Allah şifa versin ciddi bir şey değildir inşallah..

Back