Nöroloji ve psikiyatri

Birpapatyagolgesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
2.052
2.588
133
Arkadaşlar merhaba

İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz nöroloji ve psikiyatri birlikte yürüten merkezler var mı.
Özel ya da değil farketmez.
Annem 1 senedir düzelmedi. 4 nörolog gördü. , erenkoyde 5 gün nörolojide yatti. Demans alzhemir yok dediler. Psikiyatri ilgilendi özel psikiyatrimiz vardı. Ama sonuç alamadık. Bize yardımcı olun. Hiç başına psikolojik ve nörolojik sıkıntılar gelip fayda aldıkları bir profesör ya da nöroloji ve psikiyatrik ikisi bir arada tip merkezi var mı.

Tesekkurederim.

Doktorlar merkezi. Prof Dr. Serdar Dag nörolog, Nisantasi, Reasurans Carsisi. Hic dusunmeden hemen yarin randevu al. Kendisi gerektiginde merkezdeki diger hekimlerle konsültasyon yapacaktir

Nevzat tarhanın hastanesine bakabilirsiniz.
İsmini şu an hatırlayamıyorum ama bu anlamda ciddi tedavilerde faydasını görenleri tanıyorum.

noroloji icin hakan somay ve metin orakdogen'i tavsiye edebilirim. internete yazinca hangi hastanede olduklarini gorebilirsiniz. gerekli yonlendirmeyi yapacaklardir.

Doktorlar merkezi. Prof Dr. Serdar Dag nörolog, Nisantasi, Reasurans Carsisi. Hic dusunmeden hemen yarin randevu al. Kendisi gerektiginde merkezdeki diger hekimlerle konsültasyon yapacaktir
Merhaba dediğinizi yaptım ve randevu aldım tabi bı yandan araştırıyorum da. Sizin için faydası ne oldu anlatabilir misiniz azıcık . Benm annem erenkoyde bile 5 gün yattı çare arıyorum. Bütçe ayırdım ama heba etcek paramız yok. Annemi de daha fazla yıpratmak istemiyorum. Sağlam binyer olsun istiyorum

Merhaba arkadaşlar

Annemin eeg sonucu.
Şunu yorumlayabilir misiniz

Gözler kapalı bir haldeyken yapılan bilgisayarlı eeg tetkikinde tetkik süresince yer yer keskin dalgalar izlenmiştir.

Hiperventilasyon sırasında bir kez yaygın , yüksek amplitüdlü 5-6 sn süreli ve yaklasik 3 hz. Frekanslı kısmen düzenli keskin yavaş dalga paroksizmi dikkat çekmiştir.
Beynin temel bioelektrik aktivitesi yeterli olarak değerlendirilmiştir.

Sonuç , bu bulgular her iki hemisfer disorgabizasyon varlığı göstermektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…