- Konu Sahibi nebilimben
arkadaşlar belki çevresinde olan duyan bilen vardır diye yazıyorum
Kayınvalidem yaklaşık 2 hafta önce gözüm acıyor diyerek göz doktoruna gitti doktor damla falan verdi bir hafta sonra geçmezse lazer yaparız demiş
O arada cenaze falan oldu o hafta doktora gidemedi
Şimdi gözünde acıma Yok ama görüşü azaldı karanlık görüyorum diyor
Günden güne de görmem azaldı diyor
Cenazeden sonra göz doktoruna tekrar gittiler ve göz doktoru benimle ilginiz Yok demiş Gözde bir sorun yok nörolojik olabilir demiş
Şimdi nöroloji doktoruna gidecekler pazartesi günü
Benim kaynanam da herkesin kaynanası gibi kendine baktırma ve bu konuda garanti alma peşinde olan biridir
Ben korkulu rüyam dı şimdiye kadar bakmak zorunda kalmak
Burada kızı varsa kızı baksın diyoruz hemen ama biz malesef iki eltiyiz
Birde bakıcı meselesi kimse düşünmez gibime geliyor imkan Yok yanı
Rüyalarıma girdi huzurum kaçtı ya birşey olursa bir de göz bu yanı görmeme olayı çok korkuttu beni acıkcası
İnternette kötü kötü şeyler yazıyor
Uykularım kaçtı ben hasta bakamam
Her şeyi düşğnyorum çalışıyorum eger öle bir durum olursa aldığım maaşı olduğu gibi bakıcıya veririm yeterki ben bakmayım diye düşğnyorum
Günlerdir dua ediyorum
İnternette birşey yazmıyor yanı yazıyor ama nedir tedavi edilir mi nasıl edilir birşey demiyor
Bilen başına gelen var mı acaba ??
Nasıl tedavi edilir düzelir mi daha mı kötüye gider ?
Kayınvalidem yaklaşık 2 hafta önce gözüm acıyor diyerek göz doktoruna gitti doktor damla falan verdi bir hafta sonra geçmezse lazer yaparız demiş
O arada cenaze falan oldu o hafta doktora gidemedi
Şimdi gözünde acıma Yok ama görüşü azaldı karanlık görüyorum diyor
Günden güne de görmem azaldı diyor
Cenazeden sonra göz doktoruna tekrar gittiler ve göz doktoru benimle ilginiz Yok demiş Gözde bir sorun yok nörolojik olabilir demiş
Şimdi nöroloji doktoruna gidecekler pazartesi günü
Benim kaynanam da herkesin kaynanası gibi kendine baktırma ve bu konuda garanti alma peşinde olan biridir
Ben korkulu rüyam dı şimdiye kadar bakmak zorunda kalmak
Burada kızı varsa kızı baksın diyoruz hemen ama biz malesef iki eltiyiz
Birde bakıcı meselesi kimse düşünmez gibime geliyor imkan Yok yanı
Rüyalarıma girdi huzurum kaçtı ya birşey olursa bir de göz bu yanı görmeme olayı çok korkuttu beni acıkcası
İnternette kötü kötü şeyler yazıyor
Uykularım kaçtı ben hasta bakamam
Her şeyi düşğnyorum çalışıyorum eger öle bir durum olursa aldığım maaşı olduğu gibi bakıcıya veririm yeterki ben bakmayım diye düşğnyorum
Günlerdir dua ediyorum
İnternette birşey yazmıyor yanı yazıyor ama nedir tedavi edilir mi nasıl edilir birşey demiyor
Bilen başına gelen var mı acaba ??
Nasıl tedavi edilir düzelir mi daha mı kötüye gider ?