• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nöroloji ile ilgili görme kaybı

nebilimben

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
2.959
3.465
333
Antalya
arkadaşlar belki çevresinde olan duyan bilen vardır diye yazıyorum

Kayınvalidem yaklaşık 2 hafta önce gözüm acıyor diyerek göz doktoruna gitti doktor damla falan verdi bir hafta sonra geçmezse lazer yaparız demiş
O arada cenaze falan oldu o hafta doktora gidemedi
Şimdi gözünde acıma Yok ama görüşü azaldı karanlık görüyorum diyor
Günden güne de görmem azaldı diyor
Cenazeden sonra göz doktoruna tekrar gittiler ve göz doktoru benimle ilginiz Yok demiş Gözde bir sorun yok nörolojik olabilir demiş
Şimdi nöroloji doktoruna gidecekler pazartesi günü

Benim kaynanam da herkesin kaynanası gibi kendine baktırma ve bu konuda garanti alma peşinde olan biridir
Ben korkulu rüyam dı şimdiye kadar bakmak zorunda kalmak
Burada kızı varsa kızı baksın diyoruz hemen ama biz malesef iki eltiyiz
Birde bakıcı meselesi kimse düşünmez gibime geliyor imkan Yok yanı
Rüyalarıma girdi huzurum kaçtı ya birşey olursa bir de göz bu yanı görmeme olayı çok korkuttu beni acıkcası
İnternette kötü kötü şeyler yazıyor
Uykularım kaçtı ben hasta bakamam
Her şeyi düşğnyorum çalışıyorum eger öle bir durum olursa aldığım maaşı olduğu gibi bakıcıya veririm yeterki ben bakmayım diye düşğnyorum

Günlerdir dua ediyorum
İnternette birşey yazmıyor yanı yazıyor ama nedir tedavi edilir mi nasıl edilir birşey demiyor
Bilen başına gelen var mı acaba ??
Nasıl tedavi edilir düzelir mi daha mı kötüye gider ?

arkadaşlar belki çevresinde olan duyan bilen vardır diye yazıyorum

Kayınvalidem yaklaşık 2 hafta önce gözüm acıyor diyerek göz doktoruna gitti doktor damla falan verdi bir hafta sonra geçmezse lazer yaparız demiş
O arada cenaze falan oldu o hafta doktora gidemedi
Şimdi gözünde acıma Yok ama görüşü azaldı karanlık görüyorum diyor
Günden güne de görmem azaldı diyor
Cenazeden sonra göz doktoruna tekrar gittiler ve göz doktoru benimle ilginiz Yok demiş Gözde bir sorun yok nörolojik olabilir demiş
Şimdi nöroloji doktoruna gidecekler pazartesi günü

Benim kaynanam da herkesin kaynanası gibi kendine baktırma ve bu konuda garanti alma peşinde olan biridir
Ben korkulu rüyam dı şimdiye kadar bakmak zorunda kalmak
Burada kızı varsa kızı baksın diyoruz hemen ama biz malesef iki eltiyiz
Birde bakıcı meselesi kimse düşünmez gibime geliyor imkan Yok yanı
Rüyalarıma girdi huzurum kaçtı ya birşey olursa bir de göz bu yanı görmeme olayı çok korkuttu beni acıkcası
İnternette kötü kötü şeyler yazıyor
Uykularım kaçtı ben hasta bakamam
Her şeyi düşğnyorum çalışıyorum eger öle bir durum olursa aldığım maaşı olduğu gibi bakıcıya veririm yeterki ben bakmayım diye düşğnyorum

Günlerdir dua ediyorum
İnternette birşey yazmıyor yanı yazıyor ama nedir tedavi edilir mi nasıl edilir birşey demiyor
Bilen başına gelen var mı acaba ??
Nasıl tedavi edilir düzelir mi daha mı kötüye gider ?
Bursada bir goz doktoru var ona goturmenizi tavsiye ederim. Doktor sizi basindan atmis ne demek benle alakali degil? Gormeyen bir goz icin teshis konmaliydi.
Bursa retina goz hastanesinde remzi avci var, mutlaka gorsun hastanizi
Gecmis olsun

Nedense rahatsız etti bu düşünceleriniz beni.

Daha uzman Dr götürün kv yi peşin hükümlü olmayın bide kime ne olacağı hiç belli olmaz.
Rahatsız olacak hiç birşey Yok herkes gibi ben de kendimi düşğnyorum bakmak zorunda kalacağım diye korkuyorum
Kime ne olacağı belli olmaz derken onu da düşğnyorum
Bakmak zorunda kalacağıma ona olacağına bana olsun
Benim ömrümden alsın Allah ona versin ben önce öleyim ama yeterki bakmak zoruna kalmayım
Ve bakmam de diyenler olacaktır ben bunjn sÖz konusu olup evımde huzursuzluk olmasından da çok korkuyorum

Uzman göz doktoruna götürün. Sarı nokta veya katarakt olmasın??? Bu yaşta bu hastalıklar oluyor nörolojiden önce göz doktoru iyice bakmalı. Hemen götürün sarı noktaysa kör olabilir.

Son düzenleme:
Göz doktoru başından savmış gibi geldi biraz bana da. Araştırıp alanında uzman başka bir doktora götürün derim nörolojiden önce. Geçmiş olsun.

Konu sahibi. Sizi telaşlandırmak gibi bir niyetim yok. Lakin göz doktoru nörolojik dediyse ciddi bir şey olabilir. Beyinle alakalı bazı hastalıkların belirtilerinden olabiliyor göz bozulması kararması vs. Bence vakit kaybetmeden bir nöroloji uzmanına gidin. Bağdaştırmadığı başka rahatsızlıkları varsa onlarıda nöroloji doktoruna söyleyin.

Not: Benim nörolojik rahatsızlığım göz doktorunun yönlendirmesi sayesinde bulunmuştu.

Sizin dusunceleriniz cogu insanin ilk aklina gelebilir ama bir durun...yani ortada birsey yok kendinizi dusunmeyin hemen...
Belki goz mercegiyle alakali olabikir...su toplanmasi filan oluyor..damla ve ilac tedavisi yapiliyor..bence oncelikle baska bir dra gosterin

Uzman göz doktoruna götürün. Sarı nokta veya katarakt olmasın??? Bu yaşta bu hastalıklar oluyor nörolojiden önce göz doktoru iyice bakmalı. Hemen götürün sarı noktaysa kör olabilir.
Aslında gittiğimiz doktor da iyi burda öle olsa ama görülürdü
Göz doktoru da testler yaptı gözünde sorun yok demiş
Nörolojiye gidin demiş yarın gidecekler

Bursada bir goz doktoru var ona goturmenizi tavsiye ederim. Doktor sizi basindan atmis ne demek benle alakali degil? Gormeyen bir goz icin teshis konmaliydi.
Bursa retina goz hastanesinde remzi avci var, mutlaka gorsun hastanizi
Gecmis olsun
Teşekkürler
Ama burda gittiğimiz doktor da aslında iyi ve özel göz hastanesine gittiler
Doktor eşim dedi biraz umutsuz konuştu var böle hastalar demiş beyinle ilgili olabiliyor demiş internetten de bakınca yazanlar kötü

Teşekkürler
Ama burda gittiğimiz doktor da aslında iyi ve özel göz hastanesine gittiler
Doktor eşim dedi biraz umutsuz konuştu var böle hastalar demiş beyinle ilgili olabiliyor demiş internetten de bakınca yazanlar kötü
Benim anneme cok cok iyi doktorlar ve tip fakulteleri bir teshis koyamamisti, demem o ki asla bir doktora guvenip bel baglamayin hele ki soz konusu goz ise. Gercek bir goz doktoru beyinden goze giden hangi sinirde sorun oldugunu bile soyleyebiliyor. Arti Turkiyede iki tane cok iyi goz doktoru var biri istanbulda murat oncel,digeri de bursada remzi avci. Norolojide bir sey tesbit edilemezse mutlaka bu iki doktordan birine goturun hastanizi

Kadının belki de otu bir hastalığı çıkacak. Siz bunun yerine bakmak zorunda kalacağınıza mı üzülüyorsunuz.
Ne demişler, kasap et koyun can derdindeymis.
Evet aynen öle
Ve bunun İçi̇n de kötü olduğumu düşünmüyorum
Tabiki de kendimi düşüneceğim
Enin de sonunda ucu bana dokunacak çünkü

Benim anneme cok cok iyi doktorlar ve tip fakulteleri bir teshis koyamamisti, demem o ki asla bir doktora guvenip bel baglamayin hele ki soz konusu goz ise. Gercek bir goz doktoru beyinden goze giden hangi sinirde sorun oldugunu bile soyleyebiliyor. Arti Turkiyede iki tane cok iyi goz doktoru var biri istanbulda murat oncel,digeri de bursada remzi avci. Norolojide bir sey tesbit edilemezse mutlaka bu iki doktordan birine goturun hastanizi
İnşallah İstanbul dan da bir randevu alındı ama bu dediğiniz doktorlardan değil
Beyin göz hastalığı uzmanı bir doktor varmış ondan aldılar
Yarın da nörolojıye gidecek bakalım ona da bir sürü e mar çekilecek mesela başka gün veriyor
Ben de dedim daha geç kalmadan iyi bir randevu alalım

Nörolojik sebeplerle olabilir iyi huylu bir kist görme merkezine baskı yapıyordu bir tanıdıkta. Kist alınınca görme kısmen düzeldi. Hasta bakmak zor tabiki ama sokağada atılmaz. Bakıcı işide baya pahalı ama bunları düşünmek için baya erken. Düşününki 70 yaşınıza geldiniz iki oğlunuz var bakıma ihtiyacınız var nr kadara zor değil mi? O da korkuyordur, üzülüyordur.

Evet aynen öle
Ve bunun İçi̇n de kötü olduğumu düşünmüyorum
Tabiki de kendimi düşüneceğim
Enin de sonunda ucu bana dokunacak çünkü
Ben size hak veriyorum
Kendi anneniz olsa karar size ait olur. Ama malesef kulturumuzde gelinlere kimse fikrini sormuyor sanki kendi anneleriymis gibi bakmalari bekleniyor

Back