• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalden kısa süren regl hamilelik belirtisim ?

isimsiz kullanici1389

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1
0
1
23
  • Sevgilimle gayet korunmalı bir şekilde prezervatif ve ertesi gün hapı kullanarak ilişkiye girdik .
  • Tam 14 gün sonrası benim regl dönemime denk geldi ancak bu zamana kadar hiç olmadığı bir şekilde çok kısa yani bir gün sürdü .
  • Bu durumu internete sorduğum da embriyonun rahme yerleşme kanaması olduğu yazıyordu .
  • Ailevi sebeplerden hızlıca test yapamıyorum bir hafta içinde test yapacağım o zamana kadar da içimi rahatlatmak için sizlere soruyorum ben kesin olarak hamile miyim ,yoksa düşük bir ihtimal mi ? Teşekkürler.

Hemen söylüyorum ertesi gün hapı çok sıkıntılı. Ve hormonları bozuyor. Belki on milyonda bir ihtimaldir hamile olman. Birkaç aya adetin eski düzenine döner ama çok sık kullanma o hapı. En fazla yılda 2 kere kullanılabilir

Ertesi gün hapı regl ve hormon düzenini bozuyor, ondan dolayı da 1 gün sürmüş olabilir tam sökülememiş olabilirsin

• Sevgilimle gayet korunmalı bir şekilde prezervatif ve ertesi gün hapı kullanarak ilişkiye girdik .
  • Tam 14 gün sonrası benim regl dönemime denk geldi ancak bu zamana kadar hiç olmadığı bir şekilde çok kısa yani bir gün sürdü .
  • Bu durumu internete sorduğum da embriyonun rahme yerleşme kanaması olduğu yazıyordu .
  • Ailevi sebeplerden hızlıca test yapamıyorum bir hafta içinde test yapacağım o zamana kadar da içimi rahatlatmak için sizlere soruyorum ben kesin olarak hamile miyim ,yoksa düşük bir ihtimal mi ? Teşekkürler.
Iliski yaşadığın için vücudun kendini hamilelige hazırlıyor olabilir mesela bir sonraki ay bat 4 gün kısalabilir uzayabilir regl az görebilirsin çok gorebilirsin vs. Buna da bağlı olabilir ama doğum kontrol hapı kullanıp hamile olan birçok kişi var asla tavsiye etmiyorum doktora bile danissan sana o onermez

Back