Normalden farklı regl oldum hamile olabilir miyim

sehribann16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
1.766
836
23
Herkese merhabalar. Benim normalde reglden önceki gün sancılarım başlardı bu sefer 10 gün önceden başladı çok kötü şekilde bel ve kasığımda polikistik overım var duphaston ile hasta oluyorum günümde regl oldum fakat normalde 6 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdü ilk gün çok az lekelenme şeklinde ikinc üçüncü gün normal (ama pıhtısız önceki adetlerimden az) 4.gün yine damla damla geldi ve hala ara ara bel kasık ağrım oluyor üstelik bacak ve kollarımda damarlarım çekiliyomuş gibi ağrıı var kaç gündür hamile olabilir miyim?

Herkese merhabalar. Benim normalde reglden önceki gün sancılarım başlardı bu sefer 10 gün önceden başladı çok kötü şekilde bel ve kasığımda normal günümde adet oldum polikistik overım var duphaston ile hasta oluyorum günümde regl oldum fakat normalde 6 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdü ilk gün çok az lekelenme şeklinde ikinc üçüncü gün normal (ama pıhtısız önceki adetlerimden az) 4.hün yine damla damla geldi ve hala ara ara bel kasık ağrım oluyor üstelik bacak ve kollarımda damarlarım çekiliyomuş gibi arı var kaç gündür hamile olabilir miyim?
Test yapmadan malesef birsey soylemek imkansiz. Tabiki herşey ola bilir. Hayirlisi olsun

Haklısınız yarın kan testi vermek en iyisi umarım hayırlı haberi almak nasip olur
Evet. Ben kendi tecrubemi soyliyim iki kez hamile kaldim. Iksinde de adet donemimde farkli adet oldum. Hatta ilkinde bosuna ailelere haber verdik bak adet oldum da demiştim. Ama sorun şu ki hamile olmadigim zaman da adetlerim farkli ola biliyordu.

Evet. Ben kendi tecrubemi soyliyim iki kez hamile kaldim. Iksinde de adet donemimde farkli adet oldum. Hatta ilkinde bosuna ailelere haber verdik bak adet oldum da demiştim. Ama sorun şu ki hamile olmadigim zaman da adetlerim farkli ola biliyordu.
10 aylık evliyim bende ara ara şüphelenmelerim olmuştu ama bu sefer çok farklı geçti polikistik over olduğu içinde umudum azalıyo doktorum da fazla ilgili değil en son eşimle test yaptırdık ikimizde de hiçbir sorun gözükmüyor gayet iyi dedi ama bi türlü hamile kalamadım

Herkese merhabalar. Benim normalde reglden önceki gün sancılarım başlardı bu sefer 10 gün önceden başladı çok kötü şekilde bel ve kasığımda polikistik overım var duphaston ile hasta oluyorum günümde regl oldum fakat normalde 6 gün sürerdi bu sefer 4 gün sürdü ilk gün çok az lekelenme şeklinde ikinc üçüncü gün normal (ama pıhtısız önceki adetlerimden az) 4.gün yine damla damla geldi ve hala ara ara bel kasık ağrım oluyor üstelik bacak ve kollarımda damarlarım çekiliyomuş gibi ağrıı var kaç gündür hamile olabilir miyim?
Sonuç ne oldu

X