• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normalde göğüs ağrısı yaşayıp, yaşamadığı ay gebelik öğrenen var mı ?

Cokkafein

🐣
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2020
76
126
8
Kızlar Normalde her adetten belli bir süre önce göğüslerim deli gibi ağrır ve dolgunlaşırdı. Bu ay ağrıda dolgunlaşmada sıfır. hiç bir şekilde yok. Bunu yaşayıp ta gebelik öğrenen var mı ? belirti aramak değil amacım ama bat dündü. gelecek gibi hissediyorum ama hiç göğüs ağrısı çekmeden adet olmamıştım. yaşayan varsa aydınlatabilir mi beni ? :))

Kızlar Normalde her adetten belli bir süre önce göğüslerim deli gibi ağrır ve dolgunlaşırdı. Bu ay ağrıda dolgunlaşmada sıfır. hiç bir şekilde yok. Bunu yaşayıp ta gebelik öğrenen var mı ? belirti aramak değil amacım ama bat dündü. gelecek gibi hissediyorum ama hiç göğüs ağrısı çekmeden adet olmamıştım. yaşayan varsa aydınlatabilir mi beni ? :))
Canım benim de öyle oldu normal de ağrı ve dolgunluk olurdu bu ay sadece sızı oldu az önce gebe olduğumu öğrendim

Bat geçtiyse hemen gidip kan versen çıkar bir şeyler

Canım benim de öyle oldu normal de ağrı ve dolgunluk olurdu bu ay sadece sızı oldu az önce gebe olduğumu öğrendim
umarım bende böyle birşey yaşıyorumdur. Çok sevindim. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim :) gecikmeyle mi kan verdin canım? 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. değişir mi sonuç bilemedim. aslında adet olup üzülmektense gebe değilim adet olcam demek daha bi rahatlatıcı sanki

umarım bende böyle birşey yaşıyorumdur. Çok sevindim. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim :) gecikmeyle mi kan verdin canım? 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. değişir mi sonuç bilemedim. aslında adet olup üzülmektense gebe değilim adet olcam demek daha bi rahatlatıcı s

umarım bende böyle birşey yaşıyorumdur. Çok sevindim. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim :) gecikmeyle mi kan verdin canım? 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti. değişir mi sonuç bilemedim. aslında adet olup üzülmektense gebe değilim adet olcam demek daha bi rahatlatıcı sanki
Canım benim bugün 4 gün geçti sabah test yaptım baya koyu çıktı ama hala adet olacağım gibi Kasık ağrısı var

Insallah hamilesindir 🤲 bende yumurtlama günü degerlendirdim bu ay 2 gun üst üstte ve son 4 gündür gögüs agrm var adetime daha var 12 gün falan. Umutlanmak istemiyrm. Insallah pozitiftir 🤲

Canım benim bugün 4 gün geçti sabah test yaptım baya koyu çıktı ama hala adet olacağım gibi Kasık ağrısı var
3-4 gündür o meşhur kasık batmalarını ağrılarını yaşıyorum ama her ay yaşadım o yüzden onları görmezden geliyorum malesef. bu ay sadece göğüs ağrımın olmaması acaba dedirtti. Hayırlısı bakalım. Ne zaman kan vermeyi düşünüyosun? sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. gönlüne göre versin Allah :)

3-4 gündür o meşhur kasık batmalarını ağrılarını yaşıyorum ama her ay yaşadım o yüzden onları görmezden geliyorum malesef. bu ay sadece göğüs ağrımın olmaması acaba dedirtti. Hayırlısı bakalım. Ne zaman kan vermeyi düşünüyosun? sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum. gönlüne göre versin Allah :)
Valla canım ben koydeyim o yüzden en erken pazartesi verebilirim

Valla canım ben koydeyim o yüzden en erken pazartesi verebilirim
İnşallah canım sende çift çizgiyi görürsün benim hiç ümidim yoktu herhangi bir sıkıntınız yoksa hiç stres yapma

Merhaba, benim de bu ay göğüste ağrı olmadı. Normalde hem dolgunluk hem koltuk altından göğüse kadar ağrı olurdu. Şimdi sadece dolgunluk var ağrı yok 🤦🏼‍♀️

Back
X