Normal Rahim ölçüleri

Mina123456789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
3
0
1
27
Öncelikle merhaba,kaç zamandır bu sitenin sıkı takipçisiyim ve sonunda bende üyesi oldum.Bir kaç problemim var sizlerden akıl almaya,bilgi almaya geldimben 5aydır evliyim ve daha hamile kalamadım,geçen ay kontrole gittim ve doktor bana rahmimin çok küçük olduğunu dedi,böyle hamile kalamazsın dedi,masajla büyütmek gerek,tevadi olmalıyım kısacası,rahim ölçülerim37x34mm.sizce nasıl normalmi?böyle olupda hamile kalan vatmı? Lütfen cevaplayın ,psikolojim çok kötü,düşünmekden nerdeyse hasta olcam

Merhaba bende aynı durumdayim sen adet görüyormusun

A
Evet her ay düzenli oluyorum,ve bu ay gene doktora gittim ve normal bi rahmim olduğunu söyledi başka doktor bu,eşimde sperm hızı zayıf diğer herşey normal bendede aynen ama neden olmuyo anlamış diyilim
Evet her ay düzenli oluyorum,ve bu ay gene doktora gittim ve normal bi rahmim olduğunu söyledi başka doktor bu,eşimde sperm hızı zayıf diğer herşey normal bendede aynen ama neden olmuyo anlamış diyilim
Allah cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…