Normal mi?

BenimMorelimsifirsifir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
334
303
53
Öncelikle herkese meraba, benim sorunum şu ki; ben normalde hep 28 günde adet olurdum günlerim hiç şaşmazdı. Ama geçen ay 22 günde adet oldum bi anlam veremedim ama yinede gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi adetim 2 gün geçti ama düzensizlikten dolayımı yoksa gebelik mi siZce? Test yapmak için bi iki gün daha bekliycem. Normalden daha çok tuvalete çıkıyorum bi gecede 3 4 kere kalkıyorum mesela normalde bi sabah giderdim tuvalete, bide 3 gündür kasıklarımda adet olucakmışım gbi bi his var ama olmadım. Adet düzensizliği yaşayanlar bilir. Adet düzensiz olunca bi erken bi böyle gecikme mi olur? Yoksa gecikme gebelikten midir?

Her kadinin adetleri duzenli olsa bile,senede bir iki kere adet duzeninde bozulmalar olabilir.adet gecikmeside muhtemelen ondan kaynaklidir,gebelik kaynakli adet duzensizligi olmaz.zaten gebe olan adet olmaz bir kac gun daha bekle test yap istersen...

Gecikmelerde 10 günlük periyotlar normal kabul edilir. Anladığım kadarıyla adetiniz düzensiz. Benimde adetim bazen 28 günde bazen 30 günde bazen 35 günde bir gelir. Birkaç gün daha bekle, idrar testi 2 haftalık gecikmelerden sonra daha kesin bilgi veriyor şuan seni yanıltabilir. Kan testine girersen en kesin sonucu alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…