- 11 Aralık 2018
- 40.760
- 253.353
- 598
Ciddiye alındın mı? Tabi ki hayırYo verdim bile
Evet işten döndüm yorgunluğumu atıyorum böyle eğlence malzemesi veriyorsun eğleniyorum seninleCok bos yapiyorsun sen ya. benimle ilgilenicegine kendi hayatina baksana sen
Benim derdim seni mi gerdi. Nereden biliyorsun ki benim hayatimida konusuyorsun acabaCiddiye alındın mı? Tabi ki hayır
Gerçek hayatta da burada da kimse seni ciddiye almıyor bebeyim. Kadınların da ilgisini çekemiyorsun erkeklerin de. Ne olacak senin bu halin? Yalnız mı yaşlanacaksın?
Pek egleniyor gibi durmuyordun ama. Sıkılmıştın haniiEvet işten döndüm yorgunluğumu atıyorum böyle eğlence malzemesi veriyorsun eğleniyorum seninle
Ben seni uyarmistim konularima yazma diye ama sen laftan anlamiyorsun sanirimEvet işten döndüm yorgunluğumu atıyorum böyle eğlence malzemesi veriyorsun eğleniyorum seninle
İnsanlar yanına o kadar yaklaşmıyor ki hiçbir çıkarımda bulunamıyorsunPek egleniyor gibi durmuyordun ama. Sıkılmıştın hanii
Keyfimin kahyası mısın? Konu açtıysan laf yemeyi de bileceksin. Sen kimsin ki aklın sıra tehditvari konuşuyorsun klinikBen seni uyarmistim konularima yazma diye ama sen laftan anlamiyorsun sanirim
Hmmm sen kimsinde bu sekilde konusuyorsun basina insanin ne gelicegi hic belli olmaz boyle buyuklenme canim bence :)İnsanlar yanına o kadar yaklaşmıyor ki hiçbir çıkarımda bulunamıyorsunAynı komediyi 50 kere okuyunca keyfi kaçıyor tabi, ama senin kendi çapında yorumlarını okumak her seferinde güldürürken beni kendim gibi yaratan Allah’a şükrettiriyor
Tehditvari mi bu? Benim konum yazmani istemiyorum YAZMA. SaygisizKeyfimin kahyası mısın? Konu açtıysan laf yemeyi de bileceksin. Sen kimsin ki aklın sıra tehditvari konuşuyorsun klinik
AhahahahahahaTehditvari mi bu? Benim konum yazmani istemiyorum YAZMA. Saygisiz
Hmmm sen kimsinde bu sekilde konusuyorsun basina insanin ne gelicegi hic belli olmaz boyle buyuklenme canim bence :)
E sen yazıyorsun hayatınıBenim derdim seni mi gerdi. Nereden biliyorsun ki benim hayatimida konusuyorsun acaba
Maşallah mı diyeyim sonu gelsin inşallah mı diyeyim bilemedimÜşenmedim saydım tam 175. konusuymuş aynı çizgideki.
Rainyy klinik vakasın yemin ederim.
Ne dedigimi bile anlamiyorsun seninle muhattap olmicam daha fazla inan harcadığım bir saniyeye degmezsin. Hadi byyBen asli, gizemliasli. Kendini bilmek böyle bir şey şekerim :)
Seni psikolog bile anlamıyo, buna mı şaşırdınNe dedigimi bile anlamiyorsun seninle muhattap olmicam daha fazla inan harcadığım bir saniyeye degmezsin. Hadi byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?