Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bende merak ediyorum 25 gunde bir adet olurum yumurtlamayı da takip ettigimde 8 9 10 hep pik 11 çatlamaKızlar 28 günde bir regl oluyorum ama yumurtlama bazen 8. Bazen 9. Bazen 11. Gün gerçekleşiyor. Erken değil mi? Sizce yumurta yeteri olgunluğa ulaşıyor mudur?
21 ve 25 güne normal diye biliyorumBunu bende merak ediyorum 25 gunde bir adet olurum yumurtlamayı da takip ettigimde 8 9 10 hep pik 11 çatlama
Yumurta olgunlaşmasa pik olmaz zaten. Olgunlaşıyor demekkiKızlar 28 günde bir regl oluyorum ama yumurtlama bazen 8. Bazen 9. Bazen 11. Gün gerçekleşiyor. Erken değil mi? Sizce yumurta yeteri olgunluğa ulaşıyor mudur? Benim gibi olup hamile kalan var mı?
Boyu önemli değil mi. Yani yeteri miktarda olgunlaşmadan çatlama olasılığı yokmuYumurta olgunlaşmasa pik olmaz zaten. Olgunlaşıyor demekki
Var ama öyle olsa pik olmaz onu demek istedim. Pik görmeniz olgunlaştığını hatta çatladığını gösterir. Gebelik oluşmuyorsa başka sebepler olabilirBoyu önemli değil mi. Yani yeteri miktarda olgunlaşmadan çatlama olasılığı yokmu
TeşekkürlerVar ama öyle olsa pik olmaz onu demek istedim. Pik görmeniz olgunlaştığını hatta çatladığını gösterir. Gebelik oluşmuyorsa başka sebepler olabilir
Benim de adet döngüm 25-26 gündü ve ben de 10-11.günler pik görüyordum ve hamile kalamıyordum. Sonradan öğrendim ki pcos varmış yumurta yeteri kadar gelişmiyormuş.Yumurta olgunlaşmasa pik olmaz zaten. Olgunlaşıyor demekki
Pcosta bi koyulaşır bi silikleşir zaten belli bi düzen olmaz. Ben ne zaman burda düzensiz ovülasyon görsem pcos musun derim ve genelde öyle çıkar. Onların pik ile yakalaması da zor. LH yumurtlama zamanı dışında da yüksek oluyor çünkü. Ama bi sorun yoksa yavaşça koyulaşır pik olur silikleşir ve öyle devam ederBenim de adet döngüm 25-26 gündü ve ben de 10-11.günler pik görüyordum ve hamile kalamıyordum. Sonradan öğrendim ki pcos varmış yumurta yeteri kadar gelişmiyormuş.
Ben de pik görünce ovülasyonda sorun yok diye düşünmüştüm.
Bilemiyorum çok bilgim yok bu konuda ama bnmki hafif seviyedeymiş öyle demişti dr. Adetim düzenli, kilo problemim de yok. Yani pik görmeme ragmen dr yumurtaların kendiliğinden büyüyüp gelişmiyo demişti ve klomene başlatmıştı.Pcosta bi koyulaşır bi silikleşir zaten belli bi düzen olmaz. Ben ne zaman burda düzensiz ovülasyon görsem pcos musun derim ve genelde öyle çıkar. Onların pik ile yakalaması da zor. LH yumurtlama zamanı dışında da yüksek oluyor çünkü. Ama bi sorun yoksa yavaşça koyulaşır pik olur silikleşir ve öyle devam eder
Yok düzenli adet olanlarda bile zor oluyor ovülasyon. O yüzden ben ya ateş takibi yapın ya doktorla birlikte yapın yumurtlama takibi diyorum pcoslu olanlara. Siz de işe yaradı mı klomen gelişti mi yumurtalarBilemiyorum çok bilgim yok bu konuda ama bnmki hafif seviyedeymiş öyle demişti dr. Adetim düzenli, kilo problemim de yok. Yani pik görmeme ragmen dr yumurtaların kendiliğinden büyüyüp gelişmiyo demişti ve klomene başlatmıştı.
Ben de pik görünce bu ihtimali hiç düşünmemiştim. Sizin söylediğiniz adet düzensizliği durumunda olabilir mi ?
Evet klomenle 3 yumurtam oldu biri 20mmdi, ama o ay hamile kalamadım.Yok düzenli adet olanlarda bile zor oluyor ovülasyon. O yüzden ben ya ateş takibi yapın ya doktorla birlikte yapın yumurtlama takibi diyorum pcoslu olanlara. Siz de işe yaradı mı klomen gelişti mi yumurtalar
Darısı tüm bekleyenlerin başınaEvet klomenle 3 yumurtam oldu biri 20mmdi, ama o ay hamile kalamadım.
Sonrasında yumurta geliştirici bikaç macun kullandım2-3 ay, sonra tedavisiz hamile kaldım çok şükür
Evet klomenle 3 yumurtam oldu biri 20mmdi, ama o ay hamile kalamadım.
Sonrasında yumurta geliştirici bikaç macun kullandım2-3 ay, sonra tedavisiz hamile kaldım çok şükür
Mrb evet hamileyim şuan çok şükür 15 haftalık. Tabiki yardımcı olmak isterim, bi faydam olursa ne mutlu bana. Ama size zarar verecek yanlış bişey kullandırmak da istemem. Herkesin bünyesi, hormonları, sağlık sorunları farklı çünkü. Ben size özelden yazayım siz yine de araştırıp öyle kullanın lütfen.Merhaba öncelikle hamile misiniz yada doğum yaptınızsa Rabbim evladınızı size bağışlasın bende ikidir ovulasyonla adet döngümün 11. , 12. günleri pik görüp çatladığını görüp değerlendirdiğimiz halde gebelik olmadısiz hangi macunları nasıl kullandınız yazabilir misiniz rica etsem bende denemek istiyorum inşallah banada vesile olur 2.5 yıldır olmuyor bebeğim.
Mrb evet hamileyim şuan çok şükür 15 haftalık. Tabiki yardımcı olmak isterim, bi faydam olursa ne mutlu bana. Ama size zarar verecek yanlış bişey kullandırmak da istemem. Herkesin bünyesi, hormonları, sağlık sorunları farklı çünkü. Ben size özelden yazayım siz yine de araştırıp öyle kullanın lütfen.
Mrb evet hamileyim şuan çok şükür 15 haftalık. Tabiki yardımcı olmak isterim, bi faydam olursa ne mutlu bana. Ama size zarar verecek yanlış bişey kullandırmak da istemem. Herkesin bünyesi, hormonları, sağlık sorunları farklı çünkü. Ben size özelden yazayım siz yine de araştırıp öyle kullanın lütfen.