- 9 Mart 2011
- 225
- 1
- 68
- Konu Sahibi yeLizegemen
Amin canım. Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin.
Tavsiye kabul ederseniz; her gün en az 1 saat yürüyüş yapın, 7. aydan sonra günde 2-3 hurma yiyin, son haftanızda sabah-akşam 3-4 tane yiyin. sancılar başladığında sürekli hareket edin, sıcak su sancılara çok iyi geliyor ( küvete veya şişme bir havuza doldurup içinde biraz bekleyebilirsiniz). sancılar çok sıklaştığında bir kupa adaçayı için ( erken doğum olmaması açısından hamilelerin içmesi sakıncalı, o nedenle sancılar çok sıklaştığında için. kas gevşetici özelliğinden dolayı. araştırabilirsiniz.. ) bütün bunların çok faydasını gördüm, umarım sizde fayda görürsünüz. Rabbim bir avazda kurtarsın...
Hurmayı ben ilk defa duydum ne işe yarıyor? Tavsiyelerin için çook teşekkürler inşallah o zaman gelince bunları deneyeceğim.
İşim bilgisayar başında olduğundan gün içinde çok fazla yürüyüş şansım yok akşamlarıda çok yorgun oluyorum yürüyemiyorum. sadece sabahları 25-30 dk. yürüyebiliyorum 7. ayda izne çıkmayı düşünüyorum inşallah 7. aydan sonra bol bol yürüyüş yapıcam. Bilmiyorum artık faydalı olurmu da.
teşekkürler.