Normal mi durumum??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
söyle bir sorunum var karsıma cinsel videolar ya da sadece öpüsme gibi videolar cıkınca genital bölgemde birseyler hissediyorum kalp gibi atma sizce bu normal mi kücüklükten beri stres altındayım ondan da kaynaklı olabilir mi??
Ee normal cinsel olarak aktifleşiyorsunuz.yalnız sitres olmanıza gerek yok Biyolojik bir durum.

Sanırım erken yaşta uyarılma yaşamaya başladı o yüzden strese giriyor.
Öyle gibi yazmamış ama sanki ya, küçüklüğümden beri stresli biriyim ondan dolayı mı böyle bişey oluyo gibi yazmış, ben öyle anladım yani. Ya da ailesi baskıcı falan mıydı onu mu demek istedi acaba bilemedim öğreniriz birazdan 😁

söyle bir sorunum var karsıma cinsel videolar ya da sadece öpüsme gibi videolar cıkınca genital bölgemde birseyler hissediyorum kalp gibi atma sizce bu normal mi kücüklükten beri stres altındayım ondan da kaynaklı olabilir mi??
Diğer mesajlarınıza baktım. Kadın doğum uzmanına gittiniz mi? Bazı ilaçlarda böyle bir yan etki yapabiliyor (priapism gibi)

Evet kazık kadar kadınım benimde oluyordu evlenmeden önce şuan olmuyor çünkü evliyim. Bide bazı yollar da yokuş gibi bi tümsek oluyor ya o zaman da içim bi hoş oluyor tek bende değildir bu durum diye düşünüyorum 🤣
O tümsek durumu bende karımı bir tuhaf yapıyor 😅😅😅 ama aşırı zevk alıyorum

Öyle gibi yazmamış ama sanki ya, küçüklüğümden beri stresli biriyim ondan dolayı mı böyle bişey oluyo gibi yazmış, ben öyle anladım yani. Ya da ailesi baskıcı falan mıydı onu mu demek istedi acaba bilemedim öğreniriz birazdan 😁
AA evet tekrar okuyunca sizinki mantıklı geldi. Stresli olmasından kaynaklı olan bir durum gibi bahsetmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X