• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi normal kutularda satılan devam sütleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sena_nur1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
393
5
96
40
Samsun
içim pınar gibi markalar normal kutularda devam sütleri çıkarmışlar.diğer markalarda da var.6-12 aylık bebekler için ilk adım.acaba bu sütleri içiren varmı aranızda.6 aylık bebeklerin süt içmemesi gerektiğini söylüyorlar.acaba farklımıdır.mesela çorba yapıyorum sebzeli içine bu sütten katsam nasıl olur acaba.şuana kadar normal mama aldı ama içinizde doktoruna soran oldu mu?bu aralar doktora gitmeyeceğim ve yeni gördüm.

mrb benm oğlum 7 aylık ben ondan içiriorum.aptamil kullanıyorduk alerji yaptı.sonra bi arkadaşım önerdi banada oda içirmiş oğluna.bende kullanıyorum.dr sorma fırsatım olmadı.dr lar genelde içirmeyin diorlar evt.ama mamada yapay bişey sonuçta die düşünüyorum.inede bi dr danışak lazım tabi.

benim oğlumda 8 aylık kutu sütle haftada 2-3 gün kahvaltısını hazırlıyorum ne zararlı ne yararlı kafası karışıyor insanın !!!!!!!!!

6-12 ay kutu deam sütünü görmedim ama ben 1 yastna ıtıbaren olan devam kutu sütünü kullanıorum kızıma
gayette sevıo. gece yatarken, gece kalktıgında ve kahvaltıda verıyorum. bi gariplik görmedim

canım benim bebeğim 8.5 aylık 3 ay emdi beni ben 6. ayından sonra 6-12 ay olan sütlerden kullanıyorum kızım severek içiyor

Back