- 8 Aralık 2021
- 31
- 12
- 28
- Konu Sahibi Qivircigim
Merhaba benimde sorum olacaktır.. 1 buçuk yillik evliyim hep korunuyorduk söylemesi ayp gecen Ay kasımın 6 adetim bitdi kasımın 10nu eşimle ilk kez korunmadik ve 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı guvenemedim bir kaç gün bekledim yine test yaptım erken gebelik yine silik ikinci cizgi cikti ve bunun üstüne 1hafta bekledim saglik ocağnda kan verdim ve sabahı günü kan değeri 0,100 çıktı gebelik yok dedi tabi benim tahmine göre hamileysem kan verdiğimde bebek 10 günlük kan verdiğim gün yine erken gebelik testi yaptım oda silik çizgi cikti ... Tabi artık kanda yok dedi doktor ama içimde farkli hisler vardı bu ay olacak adetimi belkedim tabi ona kadar da iki test daha yaptım pozitid. Silik ikincisi çıktı cizgi ve kasımın 30 adet günüm geldi ve sabah erkenden test yaptım bir gün önce de yaptım silik cizgi cikti yine pozitid ama akşamına adet oldum lakin hep adetim agrili olurdu bu sefer çok sakin ağrısız âdet gordum ve adetim biteli üç gün oluyor ama karnimda gasik agrilari ve kaç gündür mide bulantilari halsizlik var gözümde sanci gibi agrilar midem aşırı bulanıyor acaba döllenme geç olur da üstüne adet gorule bilirmi bilgisi olan lutfe. Cvb yazsın teşekkürler.