Normal hayatıma dönemiyorum:(

Sena6789

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2024
150
9
Merhabalar şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.22 Yaşında genç bir kardeşinizim

Mart ayında tarlusal ile regl oldum.. regllerim hep düzensiz ve hiçbir zaman zamanında olmuyorum, ek olarak PCOS tanısı koyuldu.
Tarlusal ile regl olduktan sonra 5. Gün cyclo progynova tedavisine başladım ve 14 nisan 12 mayıs tarihlerinde regl gördüm. İlk sorum şu; gebe olan biri bu ilaçlar sayesinde regl görürmü? Hepsi ağrılı ve 4-5 gün sürdü..
Diğer bir sorum şu tüylenme yaptığı için bu ilaç elleacnelle ilacını verdi doktor ama yan etkisi çok fazla. Bu yaşta bu kadar ilaç yüklemesi yapmalı mıyım bilmiyorum.Bugünde kontrolüm vardı 4,5 cm miyom dediler… Miyom ağrı yaparmı gündelik hayatta?Gebelik durumundan dolayı kafama bunlar takılıp duruyor aslında.
İşin komik tarafı ilişki yaşamadım. Kıyafet üzerinden oldu ve bulaşma vs olur diye aylardır kafayı yedm üstelik bu kullandığım ilaçlar her yerimi şişiriyor ve tuhaf hissediyorum.

Tavsiyelere açığım + terapi alıyorum bu durum için. Yardımlarınız için teşekkür ederim

Miyom ağrı yapar. Gebelik olması imkansız ama terapi de alıyormuşsunuz yani nasıl inandıralım bilemedim.

Bu ilaçları hiç kullanmadım soğan kürü de hiç kullanmadım ama hamilelik nasıl oluşur ilerler nedir çok iyi biliyorum ve buna istinaden söylüyorum.

Gebe olan biri regl olmaz. Yani 100 milyonda bir belki. Diyelimki hamileydiniz kullandınız bu ilaçları zaten sağlıklı bir hamilelik olmaz hastanelik olursunuz.
Haklısınız, teşekkür ederim maalesef pek bilgi sahibi değilim ama araştırmalar yapıyorum hem burdan hem kitaplardan…
Ama burdaki çoğu bilgi doğru değil sanırım.Sürekli adet olsan bile hamile kalmaktan bahsediyorlar. Üstüne görme vs.. ama doktorlar bilr böyle demiyor, çoğu insanı yanlış bilgilendiriyorlar

Üstüne görme diye bir durum var ama dediğim gibi çok çok nadir. Ama sizin durumunuz da gerçekten gebelik olmaz çünkü hem bir sürü ilaç kullanmışsınız hem de kıyafet varmış üstünüzde artık kafaya takmayın yazık size.

Evet çok haklısınız… birde insan psikolojik olarak onu bekledikçe kendi kendine o belirtileri yaşatıyor.
Yakınımdaki birinin başına geldi ondan etkilendim ve korktum benimde başıma gelmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…