Normal hayat

Elifizmirsare

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2017
55
18
3
43
salı günü meme estetiği yaptırdım sonuç iyi memnun etti şimdiden sıkıntısız güzel bir süreç geçti ağrı ağrı kesici ile geçicek ağrılar aman aman bir ağrı olmadı amma ve lakin tamamen normal hayata dönememek bende pişmanlık çocuğuma karşı suç işlemiş gibi düşünmeme sebeb oluyor şimdi sorum şuki ne zaman en normalinden hayata dönerim çamaşır asar ev süpürür çoccuğu kucağıma alır taşır yan döner yatarım biraz yürüdümmü yorulmam dr um 15 gün dior ama umudum yok sanki daha uzun sürer gibime geliyor tecrübeli kişilerden teselliye ihtiyacım var gibi biraz

Büyütme mi küçültme mi ağrı kesici ve ilaçlarını tam al 15 gün ağır iş yapamazsın doktorun söylemiştir zaten zorlama kendini sakın istirahat etmeye bak ben de oldum küçültme ..hep yatmama rağmen döndükçe çok ağrıdı ilk hafta.. dikkatli ol geçmiş olsun

Teşekürler canım büyütme benim silikon takıldı ağır iş yapmıyorum ama çocuk olunca hali ile peşinde koşuluyor fırsat buldukça istirahat ediyorum tek dileğim biran evvel ev işlerine başlayabilmek

Teşekürler canım büyütme benim silikon takıldı ağır iş yapmıyorum ama çocuk olunca hali ile peşinde koşuluyor fırsat buldukça istirahat ediyorum tek dileğim biran evvel ev işlerine başlayabilmek
15. Günden itibaren rahatlatsın canım. Sonra ben gibi aaaaa 2 buçuk sene geçmiş dersin ;)

Merhaba valla benim en normalinden ,normal hayata dönmem 1 ayı buldu..çamaşır asmak,kaldırmak bulaşık makinesi boşaltmak ,temizlik,yemek yapmak vb tarzı işler yapabilmek minvalinde..

QUOTE="ece06, post: 53693890, member: 475272"]Merhaba valla benim en normalinden ,normal hayata dönmem 1 ayı buldu..çamaşır asmak,kaldırmak bulaşık makinesi boşaltmak ,temizlik,yemek yapmak vb tarzı işler yapabilmek minvalinde..[/QUOTE]
Yani 1 ay sonra herşey normale dönücek kaldı 20 günüm o zaman :-)

QUOTE="ece06, post: 53693890, member: 475272"]Merhaba valla benim en normalinden ,normal hayata dönmem 1 ayı buldu..çamaşır asmak,kaldırmak bulaşık makinesi boşaltmak ,temizlik,yemek yapmak vb tarzı işler yapabilmek minvalinde..
Yani 1 ay sonra herşey normale dönücek kaldı 20 günüm o zaman :-)[/QUOTE]
Evet canım sabır,,sabır..herşey gönlünce olsun.

Kizlar agir işten kastiniz nedir camasir asmak bulasik makinesi bosaltmak vs cok mu zor 15 gun icinde bile ?

Selam arkadaşlar 5 ocak ben de dikleştirme+protez ameliyatı olacağım. 15 gün bakıma ihtiyacımız var anladıgım doğru mu :((( annem de yaşlı çocuklar var yandık :(( araba kullanımı ne kadar süre ile yasak:( işten kaç gün iZin almalıyım

Selam arkadaşlar 5 ocak ben de dikleştirme+protez ameliyatı olacağım. 15 gün bakıma ihtiyacımız var anladıgım doğru mu :KK43:(( annem de yaşlı çocuklar var yandık :KK43:( araba kullanımı ne kadar süre ile yasak:KK43: işten kaç gün iZin almalıyım
Canım benim 16.gün bugün aslında bakıma ihtiyaç yok ama haraket kısıtlılığı biraz zorluyor ağır kaldıramama mesal ben ilk 2 gün balkon kapısını açamadım 3 .gün araba kullanmaya başlarsın bence erteleme hiç ol biran evvel

Canım benim 16.gün bugün aslında bakıma ihtiyaç yok ama haraket kısıtlılığı biraz zorluyor ağır kaldıramama mesal ben ilk 2 gün balkon kapısını açamadım 3 .gün araba kullanmaya başlarsın bence erteleme hiç ol biran evvel

Ay canım benim Allah razı olsun valla içimi rahatlattın çok şükür. erteleme şansım yok olmam lazım 2 dogumdan sonra ne yazık ki hep istediğim bişeydi.. sadece cocuklarla ne yapabilirim ne yapamam onu kestirmeye calısıyorum. annem var bakacak ama çok yaslı çok yormamam lazım :(

Back
X