I ikrzhr Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 16 1 32 Dün 05:48 Konu Sahibi ikrzhr #1 5,5 aylık tüp bebek yöntemiyle olan bir kızım var ve adetim bu ay 4 gün gecikti eğer gebelik varsa bu gün test yapsam çıkar mı?
5,5 aylık tüp bebek yöntemiyle olan bir kızım var ve adetim bu ay 4 gün gecikti eğer gebelik varsa bu gün test yapsam çıkar mı?
C Cekubalimmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 31 Ocak 2022 413 322 27 Dün 08:32 Konu Sahibi ikrzhr #2 ikrzhr .!.: 5,5 aylık tüp bebek yöntemiyle olan bir kızım var ve adetim bu ay 4 gün gecikti eğer gebelik varsa bu gün test yapsam çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yapsaniz cikar evet ama kaset test yapin
ikrzhr .!.: 5,5 aylık tüp bebek yöntemiyle olan bir kızım var ve adetim bu ay 4 gün gecikti eğer gebelik varsa bu gün test yapsam çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Yapsaniz cikar evet ama kaset test yapin
I ikrzhr Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Eylül 2024 16 1 32 Dün 09:50 Konu Sahibi ikrzhr #3 Cekubalimmm .!.: Yapsaniz cikar evet ama kaset test yapin Genişletmek için tıkla... Kaset test nedir erken gebelik testi mi
Cekubalimmm .!.: Yapsaniz cikar evet ama kaset test yapin Genişletmek için tıkla... Kaset test nedir erken gebelik testi mi