• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Doğumu Kolaylaştıran Öneriler

MinikBaliginAnnesi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
8
19
88
Ankara
Merhaba;
40+3 gebeyim. Bugün yarın derken gün sayıyoruz. Merak ettiğim konu şu; sancılar başladığı andan itibaren doğumu kolaylaştıran önerileriniz nedir? Neler yaparsam o an kolay bir doğum olur? Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. 😊

Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama ben sancıdan 1 saat sonra doğum yaptım. Birincisi ilk sancıdan itibaren büyük tuvaletimi yaparmış gibi ıkındım. İlincisi sancı başlar başlamaz yürüdüm evin içinde, hiç oturmadım.,o kadar kolay oldu ki evde doğum yaptım:)

Doğum yaptınız mı bilmiyorum ama ben sancıdan 1 saat sonra doğum yaptım. Birincisi ilk sancıdan itibaren büyük tuvaletimi yaparmış gibi ıkındım. İlincisi sancı başlar başlamaz yürüdüm evin içinde, hiç oturmadım.,o kadar kolay oldu ki evde doğum yaptım:)
Masallah ne guzel bir dogum olmus :) Persembe gunu yatis yapilabilir ama nasil bir dogum bizi bekliyor bilmiyorum. Muhtemelen kendi sancim gelmeyince suni sanci ile normal dogum yapmaya calisacaklar.

Rüyamda biri geldi, bana dedi ki sancın başlar başlamaz inşirah suresini oku dedi. Ben de ilk sancımdan doğuma kadar o süreyi okudum.

Back