öncelikle tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.yalnız felç miş risk miş ıvır zıvır demeniz ve insanları bu şekilde yönlendirmeniz çok yanlış.sonuçta siz doktor değilsiniz sizin sorununuz olmadı diye başkalarınıda bu şekilde yönlendirmeyin.tıp fakültesinde görev yapan profesör konferansında kesinlikle kendisinin epidural anestezi ile doğum yaptırmadığını ve asla tavsiye etmediğini söyledi.çünkü iğne belden yapıldığı için atar damarı delme ve omuriliğe yapıldığı için felç olma riskinin yüksek olduğunu söyledi.bu iğneyi doktor değil anestezi uzmanı yapıyor.BiR hastası yataktan kalkamadan evladını göremeden ölmüş epidural anestezi yüzünden.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin tabi profesörlerden daha iyi biliyorsanız o başka.
herkezin kafasının üzerinde bi başı var onun içindede aklı ben bana göre doğru olanları ve birebir yaşadığımı anlattım insan canından bahsediyoruz tabiki herkezin canı gibi benimkide kıymetli ben araştırın diyorum çünki ben araştırdım kimse tavsiye etmesede benim için araştırdığım ve birebir yaşadığım şeyler önemlidir felç olma riski var evet dediklerin çok doğru ama şunu atlıyorsun bu işi anestezi uzmanı çok önemli önemli olduğu içinde araştırırsan eyerkibunu türkiyede çok az sayıda insanlar yapıyor bende bunlardan birine yaptırdım vede hiç bir şeyim olmadı çok memnunkaldım halada öyleyim allahın izniyle tam 1yıl bu işi araştırdım konuştum ve doktorunu buldum ve doğum yaptım evet kendime ve dediklerime çok güveniyorum çünki ben bunu birebir yaşayıp araştırdım kimseye uyup araştırmadan böle bişi yaptırmadım .